Title of a News Article

O ilçenin su problemi tarihe karışıyor

.

O ilçenin su problemi tarihe karışıyor
banner206

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Birecik İlçesine bağlı Çiftlik, Bağlarbaşı ve Altınova mahallelerinin içme suyu sorununu çözüyor.

Şanlıurfa’nın 100 yıllık altyapı sorununa kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını koordinasyonlu ve planlı bir şekilde sürdürüyor.

 

YAKLAŞIK 11 BİN METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENECEK

Birecik İlçesine bağlı Çiftlik, Bağlarbaşı ve Altınova mahallelerinin içme suyu sıkıntısının çözümü için teknik çalışma başlatan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri “gurup içme suyu projesi” kapsamında 1500 hanelik yerleşim alanına 11 bin metre(11 km) içme suyu hat döşeme işlemine başlayarak mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadığı su sorununa çözüm üretiyor.

Yıllardır taşıma suyu ve kendi imkanları ile yüzeysel kuyularla su ihtiyaçlarını gideren bölge halkı, içme suyu problemini çözmek için çalışma başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye, ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142