Title of a News Article

O olayla ilgili şok detay...

.

O olayla ilgili şok detay...
banner206

ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'nde, 30 saat süren çalışmanın ardından cesedine ulaşılan 5 yaşındaki Sümeyye Kübra Demir'in düştüğü sondaj kuyusunu, çiftçilik yapan babası Mehmet Demir'in 3 ay önce açtırdığı ve üzerini tahtalarla geçici olarak kapattığı ortaya çıktı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan küçük Sümeyye Kübra'nın cesedi, Şanlıurfa'daki otopsinin ardından ailesine teslim edilirken babası Mehmet Demir, üzgün olduğunu söyledi.

Akçakale ilçe merkezine 45 kilometre uzaklıktaki Büyüktaş Mahallesi'nde meydana gelen olayda; ailesinin 'Fatma Nur' diye hitap ettiği Sümeyye Kübra Demir, geçen cuma akşamı babası Mehmet Demir'in 3 ay önce evlerine 20 metre mesafedeki buğday ektiği tarlasını sulamak için açtığı ancak su çıkmayınca üzeri kapatılmayan sondaj kuyusuna düştü. Küçük kızın sesinin duyulması üzerine olayı fark eden yakınları bir süre kurtarma girişiminde bulundu ancak başarısız olunca durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, 35 santim genişliğinde olan sondaj kuyusunda kurtarma çalışmasında yetersiz kalınca AFAD ve AKUT ekiplerinden de yardım istendi. Bölgeye gelen ekipler, girişi dar olan ve üzerine toprak dökülme riskinden dolayı kuyuya inemedi. Ekipler, kuyunun yanında iş makinesiyle kazı yaparak 30 saatin ardından kız çocuğuna ulaştı, ancak çocuğun ölmüş olduğu anlaşıldı. Küçük kızın cesedi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

 

'TAHTALARI KALDIRMIŞLAR'

Mehmet Demir, kızının ölümüyle büyük üzüntü yaşadığını belirterek, "Tarla sulamak için 3 ay önce özel bir şirkete sondaj kuyusunu açtırdık. Ancak 20 metre kazmamıza rağmen su çıkmayınca üstünü tahtalarla kapatmıştık. Daha sonra tahtaları kaldırmışlar. Cuma günü biz tarlada çalışırken, kızım oradan geçerken kuyuya düşmüş. 30 saat sonra cansız bedenine ulaştık" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2016, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195