Title of a News Article

O saldırganın ailesiyle ilgili flaş gelişme..

O saldırganın ailesiyle ilgili flaş gelişme..
banner206

Şanlıurfa Otogarı'nda, üzerini aramak isteyen polis memurları Hasan Hüseyin Çalışkan, Mehmet Ünaldı ve Sinan Akdemir'i şehit edip, ardından 3 polisi yaralayarak intihar eden 17 yaşındaki Hüseyin Doğukan Erdoğan'nın gözaltına alınan babası emekli uzman çavuş Hikmet, annesi Servet Erdoğan ve kız kardeşi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Dün gece Kayseri'de bayram tatilini geçirdikten sonra Şanlıurfa'ya annesi Servet Erdoğan ve ismi öğrenilemeyen kız kardeşiyle dönen Hüseyin Doğukan Erdoğan, kendilerini şüpheli gördüğü polislere üzerini ve çantasını kontrol ettirmek istemedi. Bu sırada anne Servet Erdoğan polislere emekli uzman çavuş olan eşi Hikmet Erdoğan'ın kendilerini almasını beklediklerini belirterek, oğlunun üzerinin aranmasına karşı çıktı. Polisler ile Servet Erdoğan tartışırken, bayram tatiline giderken babasından izinsiz aldığı ve beylik tabancası üzerinde bulunan lise öğrencisi Hüseyin Doğukan Erdoğan, tabancayla polis memurları Hasan Hüseyin Çalışkan, Mehmet Ünaldı, Sinan Akdemir'e ateş edip, yaralı polislerden birinin silahını alarak kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memurları şehit olurken, kaçan saldırgan ise peşine düşen polis memurları Mehmet Birer, Lokman Deren ve Ömer Faruk Korkoğlu'nu da yaraladıktan sonra başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Kentte şok etkisi yaratan olayın ardından anne Servet Erdoğan, baba Hikmet Erdoğan ile adı öğrenilmeyen saldırganın kız kardeşi polis ekiplerince gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Erdoğan ailesi, ifadeleri alındıktan sonra savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

3 polisi şehit edip, 3 polisi yaraladıktan sonra intihar eden Hüseyin Doğukan Erdoğan'ın cenazesi ise kente gelen ismi öğrenilemeyen dayısı tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, toprağa verilmek üzere Kayseri'ye götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195