Title of a News Article

O Tesis için harekete geçtiler...

.

O Tesis için harekete geçtiler...
banner206
 Atatürk Barajındaki Sosyal Tesisler Gençlik Kampına dönüştürülüyor.

Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı Harran üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ile birlikte Atatürk Barajını gezerek Atatürk Barajı yerleşkesinde bulunan, Ata İnşaat VİP Oteli ve Harran Üniversitesinin daha önceleri uygulama ve araştırma merkezi olarak kullandığı idari binada incelemelerde bulundu.

Geçmişte Cumhurbaşkanları ve Başbakanların ağırlandığı şu anda ise atıl durumda olan bu tesislerden Ata İnşaat VİP Oteli'nin yaz dönemlerinde gençlik kampları düzenlenmek üzere kullanılması, idari binanın da eğitim öğretim döneminde sivil toplum kruluşları ile işbirliği içinde spor eğitim merkezlerine dönüştürülmesine yönelik proje kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığına devri ve ilave sosyal donatıların yapılmasına yönelik sözlü mutabakata varıldı.

Kaymakam Hidayet Sarı burada yaptığı konuşmada “Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.  Gençlerimizin daha kaliteli zaman geçireceği kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunacağı sosyal mekânların arttırılması için çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195