Title of a News Article

O yolda asfalt çalışması başladı

O yolda asfalt çalışması başladı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeni açılan ve genişletilen yollarda asfalt çalışması başlattı.

Şanlıurfa merkezde yaşanan trafik sorununu çözmek için Karaköprü Çevik Kuvvet Kavşağı- Diyarbakır GAP Bulvarı yolunda genişletme çalışmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi mevcutta bulunan yeşil alanda revizyon çalışması yaparak, bölgede bulunan ağaçlar farklı bir noktaya taşındı. Bu çalışmaların ardından alt yapı ve asfaltlamaya geçen Belediye ekipleri, Başkan Nihat Çiftçi’nin belirttiği gibi Ekim ayının sonunda çalışmalarını gerçekleştirdi.

Kuzeybatı çevreyolunun bir kısmı olan Çevik Kuvvet - Devteşti Caddesi ile GAP Bulvarını birleştiren etabın asfaltını tamamlayan ekipler, bulvarın diğer kısımlarında çalışmalarına devam ediyor.

 

İKİNCİ 35 METRELİK YOLDA ASFALT BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Karaköprü'de yeni açılan ve ikinci 35 metrelik yol olarak da bilinen Atatürk ve  Fatih Sultan Mehmet Bulvarlarında da  asfaltlama çalışması başlattı.

Asfalt çalışması öncesinde bölgede alt ve üst yapı çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürerek tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, başta ŞUŞKİ olmak üzere TEDAŞ, Telekom, Doğalgaz ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195