Title of a News Article

Ocak ayı toplantıları sona erdi

 Ocak ayı toplantıları sona erdi
banner206

Haliliye Belediye Meclisi, 2015 yılının Ocak Ayı son oturumu olan 5. birleşimi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen birleşimle birlikte Ocak ayı toplantıları sona erdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan meclis toplantısına Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol başkanlık yaptı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından başlayan Ocak Ayı son oturumunda Meclis Komisyonuna havale edilecek konular ve komisyon raporları gündeme alındı.

Meclis üyeleri tarafından önceki toplantılarda sözlü ve yazılı olarak meclis gündemine sunulan önergeler, oylamaların ardından ilgili komisyonlara havale edildi. Meclis üyeleri tarafından önceki toplantılarda verilen haşere ile mücadele konusunda, Çevre ve Tabiatı Koruma Komisyonu'nun yazılı önergesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Komisyonlara havale edilen konuların ardından; Sağlık Ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu, Turizm ve Haliliye'yi Tanıtma Komisyonu, Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu,  Çevre Temizlik ve Tabiatı Koruma Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Tarım ve Kırsal Hizmet Komisyonu, Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Komisyonlarının raporları okundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195