Title of a News Article

Ödeme tarihi belli oldu

.

Ödeme tarihi belli oldu
banner206

SGK emeklilere verilecek promosyonlarla ilgili bankalarla yapılacak olan protokolü hazırladı. Promosyon ödemeleri Mart ayı itibariyle başlayacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 11.7 milyon emekliye verilecek promosyonla ilgili olarak bankalarla yapacağı protokolü hazırladı. SGK, önümüzdeki hafta bankaları imza için Ankara'ya çağırdı. Emekli promosyonları Mart ayından itibaren dağıtılmaya başlanacak.

Edinilen bilgiye göre SGK, hem Ziraat, Halk ve Vakıf Bank'ı hem de PTT Bank ile özel bankaları emekli promosyonlarıyla ilgili protokol imzalayacak. Yaklaşık 15 gün önce 4.2 milyon emeklinin maaş aldığı bankalarla SGK'de toplantı yapılmış, Başbakan Yıldırım'ın açıkladığı promosyon şartları kendilerine anlatılmıştı. SGK yetkilileri Hürriyet'e, söz konusu toplantıda özel bankaların promosyona ilişkin bir itirazda bulunmadığını, konuyu yetkili organlarından değerlendireceklerini açıklamışlardı.

Aradan geçen 15 günün ardından yetkililer, bu hafta promosyon protokolünü tamamladıklarını ve önümüzdeki hafta tüm bankalarla tek tek görüşüp imzaların atılacağını söylediler. Hürriyet'e konuşan yetkililer, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'nun onayından sonra protokol imzalarını önümüzdeki hafta bitirmeyi planlıyoruz" dediler.

 

F5haber.com

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142