Title of a News Article

Ödüllendirildiler...

Ödüllendirildiler...
banner206

 Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesislerinde barınan ve sayıları sekiz bine ulaşan Suriyeli öğrencilerin arasında en başarılı 30 öğrenci Kaymakam Eyüp Fırat tarafından ödüllendirdi.

Ülkelerinde çıkan iç savaştan dolayı Türkiye’ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde barınan ve yaklaşık sekiz bin öğrencinin arasında 2103-2014 eğitim ve öğretim yılında başarılı olan 30 öğrenciye çeşitli hediyeler dağıtıldı. Kendilerini gösterilen ilgiden dolayı Suriyeli bir kız öğrenci Kaymakam Fırat’a teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Başarılı öğrencilere hediyelerini takdim eden Kaymakam Fırat, şunları söyledi:

”Akçakale Süleyman Şah çadır kentimizde sekiz bin öğrencimiz 2013-2014 eğitim ve öğretim yılını başarıyla bitirdiler. Ben hepsini tek tek tebrik ediyorum. Bugünde özellikle sınıflarında birinci olan kardeşlerimizi kaymakamlık olarak küçük bir hediye takdim ettik. İnşallah 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında hayırlar getirmesini diliyorum.”

Törene, Kaymakam Eyüp Fırat’ın yanı sıra çadır kent koordinatörü Ahmet Alptekin, kamp müdürü Hüseyin Ortaç, müdür yardımcısı Hasan Öztürk, Suriyeli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2014, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195