Title of a News Article

Ödülü Kırıkçı aldı...

.

Ödülü Kırıkçı aldı...
banner206
Toplu ulaşıma dikkat çekmek amacıyla düzenlenen "Transist 2015" 8. Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarında "Transist 2015 Hizmet Kalitesi Ödülü'nü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aldı. 

Mükemmellik kültürünün toplu ulaşım hizmeti veren kuruluşlarca benimsenmesi ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla düzenlenen yarışmada ödüle layık görülen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ödülünü İstanbul'da düzenlenen Transist 2015 sempozyumun ardından törenle aldı.  

"Transist 2015" Proje yarışmasında, "Urfa Ulaşım Cep Uygulaması" ile hizmet kalitesi kategorisinde birincilik ödülünü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı aldı.

Alınan ödül ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, hizmet kalitesinin artırmak için ekip olarak çalışmalara devam ettiklerini belirterek, ödülün alınmasında özveriyle çalışan Büyükşehir çalışanlarını tebrik etti. 

Öte yandan Toplu Ulaşım Ödülleri kapsamında her yıl hizmet ve eserleriyle ulaşım sektörüne önemli katkılarda bulunan kurum ve kuruluşlara ödüllülerin verildiği sempozyum ve fuarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; 2013 yılında Toplu Taşımada En iyi Proje ve Uygulama, 2014 yılında da En İyi Teknoloji Uygulama ödülünü almıştı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195