Title of a News Article

Oğlunu Yunanistan’a kaçırırken yakalandı

.

Oğlunu Yunanistan’a kaçırırken yakalandı
banner206

Şanlıurfa'da yaşayan İhsan Akkuş'un 1.5 yaşındaki oğlu Kadir'i kaçırdığı gerekçesiye şikayetçi olduğu nikahsız eşi Türkmenistan uyruklu 37 yaşındaki Altynay Charyyeva, oğlu ile birlikte yasadışı yollardan Yunanistan'a geçmek isterken Edirne'nin İpsala İlçesi'nde jandarma tarafından yakalandı.

İhsan Akkuş, tanışıp sevdiği Türkmenistan uyruklu Altynay Charyyeva ile nikahsız olarak birlikte yaşamaya başladı. Çift arasında geçimsizlik başlayınca iddiaya göre Charyyeva, 1.5 yaşındaki çocukları Kadir Akkuş'u alarak evi terk ederek ortadan kayboldu. Bunun üzerine İhsan Akkuş, çocuğunu kaçırdığı gerekçesiyle Altynay Charyyeva hakkında suç duyurusunda bulunup, televizyonlardaki bazı programlara da katılıp, oğlunun bulunması için yardım istedi.

Edirne'nin İpsala İlçesi Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yunanistan'a sınır Kel Aliço Köyü'nde bir evde yasadışı geçiş yapmak üzere bekleyen şahısların olduğunu belirleyerek eve operasyon düzenledi. Yapılan aramada evde Altynay Charyyeva ile birlikte yanındaki oğlu Kadir Akkuş da bulundu. Charyyeva'nın yapılan soruşturmasında İhsan Akkuş'un oğlunu kaçırdığı gerekçesiyle hakkında suç duyurusu bulunduğu belirlenmesi üzerine gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Türkiye'de oturma izni olmadığını belirlediği ve anne ile oğlunu İl Göç İdaresi'ne teslim etti. Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2016, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195