Title of a News Article

Öğrenciler emir komutayı ele geçirdi

.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında öğrenciler, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Timuroğlu’nun koltuğuna oturdu. Komutan koltuğuna oturan öğrencilerin bir hayli heyecanlı oldukları görüldü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bozova Atatürk Ortaokulu, Harran Ortaokulu ve Akçakale Sakça Ortaokulunda eğitim gören bir grup öğrenci, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Büyük bir heyecan ile kışladan içeri giren öğrenciler, İl Jandarma Komutanı Kemal Timuroğlu ve askerler tarafından coşku ile karşılandı. Burada çocuklara jandarmayı tanıtıcı ve özendirici bilgiler verildi. Komutanlık binasını gezen öğrencilerden bazıları, temsili olarak İl Jandarma Komutanı Kemal Timuroğlu’nun makamına oturdu. Emir komutayı ele alan öğrencilerin bir hayli heyecanlı oldukları görüldü.

Daha sonra Jandarma narkotik arama köpekleri tarafından gösteri yapıldı.

 

Bu makamları gelecekte sizlere emanet edeceğiz

İl Jandarma Komutanı Kemal Timuroğlu, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, “Bu etkinliği düzenlememizin amacı jandarmanın tanıtımını yapmak ve buradaki imkan kabiliyetlerimiz hakkında sizleri bilgilendirmek istedik. Jandarma polisle beraber ülkenin güvenliğini sağlamak amacıyla kurulmuştur.Bazen yolda trafik kontrolü yaparken, bazen de olaylara müdahale ederken jandarmaya rastlamışsınızdır.Bu makamları buraya kadar biz getirdik ancak gelecekte sizlere emanet edeceğiz.Hepinize bu etkinliğe katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Güzel ve unutulmaz bir gün geçiren öğrenciler ise,  kendilerine böyle güzel bir gün geçirme fırsatı veren asker abilerine ve ablalarına teşekkür ederek, gelecekte meslek olarak Jandarma olmanın gurur ve sevincini yaşamak istediklerini ifade ettiler.

Etkinlik, çocuklara çeşitli hediyeler verilerek ve ikramlarda bulunularak sona erdi.


VİDEO YÜKLENİYOR 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195