Title of a News Article

Öğrenciler spor kompleksine kavuştu

.

Öğrenciler spor kompleksine kavuştu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sportif faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla 13 ayrı ilçede yürüttüğü hizmetlerine devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nce Eyyübiye Sanayi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi’ne yaptırılan spor kompleksi tamamlandı.

Eyyübiye Sanayi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesine standartlara uygun bir futbol ve basketbol sahası yaptıran Büyükşehir Belediyesi’ne öğrenciler teşekkür etti.

Öğrencilerin davranışlarını geliştirme, bilgi ve becerilerinde olumlu değişikler sağlama, mutlu ve sağlıklı bireylere sahip olma yönündeki çabalarını artıran Büyükşehir Belediyesi,  gençlere oyun ve spor alanları kazandırma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Her ilçede gençlerin spora katılımını sağlamak amacıyla yaptırılan semt sahası inşaatlarında sona gelen Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetleri sayesinde gençlerin ve velilerin takdirini topluyor.

 

ÖĞRENCİLER “ARTIK AYAKLARIMIZ YARA OLMADAN FUTBOL OYNUYORUZ”

Eyyübiye Sanayi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yaptırılan spor kompleksinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine minnettarlık duyduklarını ifade eden öğrenciler, “Eskiden oyun oynayacağımız bir sahamız yoktu. Yere düşünce ayaklarımızı yaralıyorduk. Beden Eğitimi derslerimiz genellikle zor ortamlarda geçiyordu. Futbol oynamak istediğimizde okulun bahçesinde oynamak zorunda kalıyorduk. Ancak ders yapan diğer sınıflar bizden rahatsız oluyordu. Başkanımız Nihat Çiftçi’ye teşekkür ediyoruz. Bize bu sahayı yaptı artık ayaklarımız yara olmadan futbol oynamanın keyfini çıkarıyoruz.   

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195