Title of a News Article

Öğrencilere çevre bilinci eğitimi verildi

 Öğrencilere çevre bilinci eğitimi verildi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yıl içerisinde öğrencilere çevre bilinci, çevreye duyarlılık ve sağlıklı yaşam hakkında uzmanlarca eğitim programı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi, eğitimin verildiği okulların müdürlerine Cumhuriyet Sosyal Tesisleri'nde final programı düzenledi. Programda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman milli eğitim camiasına destek verdiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin kısıtlı imkanlarına rağmen okulların tüm ihtiyacını karşılamak için çaba sarf ettiğini vurgulayan Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Belediyeler insanın doğumundan ölümüne kadar insana hizmet eden kuruluşladır. Hayatın her aşamasında belediyeler vardır. İnsanlığın en önem vermesi gereken şey insana olan yatırımdır. Bizler bunun bilincindeyiz. Şanlıurfa genç bir nüfusa sahip. İlde yaşayanların yüzde 42'si 18 yaşın altında. Onun için geçlere yatırıma ihtiyaç var. Yeni büyükşehir olduk bütçemiz sınırlı ama biz bu sınırlı bütçe ile okullarımızın bütün ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda çocuklarımıza çevre bilinci aşılamak için bir proje üretildi. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim."

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, kendilerine verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür etti. Eğitim'in her yaşta önemli olduğunu belirten İlci, "Eğitimin olmadığı yerde belediyenin diğer kurumların yapmış olduğu çalışmalar gözükmez. Hayatın her alanında eğitim mutlaka şarttır. Çevre eğitiminde minik öğrencilerimiz gereken bütün eğitimi aldı ben emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Konuşmanın ardından okul müdürlerine plaket verildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195