Title of a News Article

Öğretmenlere unutulmaz anlar yaşattı!

Öğretmenlere unutulmaz anlar yaşattı!
banner206

Ünlü Ses Sanatçısı Ayşen Birgör,24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde dün akşam Nevali Oteli’nde sahne aldı.

Sosyal ve kültürel etkinliklerine devam eden Nevali Oteli, bu kez de TRT Ses Sanatçısı Ayşen Birgör’ü hayranlarıyla buluşturdu. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla dün düzenlenen konsere; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve öğretmenler katıldı. Nevali Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetin Aslan ve Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Essum Aslan, prorgama gelen etkinlikleri kapıda karşıladı.

Şık kıyafetiyle sahneye çıkan Ünlü Sanatçı Ayşen Birgör, birbirinden güzel söylediği parçalarıyla deyim yerindeyse kulakların pasını sildi. Programa katılan davetliler, zaman zaman Birgör’ün söylediği parçalar eşliğinde hem dans ettiler hem de çifte telli oynadılar.

Nevali Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetin Aslan, yaklaşık 2 buçuk saat süren programın ardından programa katılanlara teşekkür etti. Aslani Nevali Oteli olarak 24 Kasım öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerin bu önemli gününü kutlayarak, her zaman olduğu gibi bundan sonra da buna benzer konser programlarına devam edeceklerini söyledi.  

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195