Title of a News Article

Okul servislerinde korsana geçit yok

.

Okul servislerinde korsana geçit yok
banner206

Okul servislerine yönelik denetimlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, korsan servislere geçit vermiyor. Emniyet ekipleri ile yapılan ortak denetimlerde korsan olarak tabir edilen ve çalışma karnesi olmayan servisleri belirleyen Büyükşehir zabıtası, araç sürücüleri hakkında yasal işlem başlattı.

Devam eden eğitim ve öğretim yılı içerisinde öğrenci servislerine yönelik denetimlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, yeterliliği ve yasal düzenlemesi olmayan servis araçlarını tespit etti.

Şehrin farklı noktalarında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte uygulama yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı birimler, araçlarda emniyet kemeri, çalışma karnesi, cam filmler, yeterlilik belgesi ve uyarıcı levhalar konusunda denetim gerçekleştirdi.

Denetimlerde 'S' plakasına sahip olmadığı halde öğrenci taşımacılığı yapan araçlar tespit edilerek Emniyet Müdürlüğü ekipleri nezaretinde trafikten men edildi. Araç sürücülerine yasal işlemlerin de başlatıldığı denetimler, şehrin farklı noktalarında devam etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 09:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Servis Şoförü
Servis Şoförü - 7 yıl Önce

Allah Büyükşehir Belediyesinden
Razı Olsun Onların Sayesinde Sadece Onlara Çalışıyoruz Korsan Araçları Yakaladıklarını Söylüyorlar Ama Ortalık Hala Korsan Araç İle Kaynıyor Karlı Çıkan Bi'Tek Onlar Oluyor Bizde Büyükşehir Belediyesine Ve Akaryakıt İstasyonlarına Çalışıyoruz

Müslüm yıldız
Müslüm yıldız - 7 yıl Önce

Yazık sahipsiz memleket im urfalı lar ı yakalıyor suriyeli ler günday stareks ler len çatır çatır çalışıyorlar bize de s plaka dan icra geliyor

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142