Title of a News Article

Olay Gazetesi, 12. Yıldönümünü kutladı

.

Olay Gazetesi, 12. Yıldönümünü kutladı
banner206

11 yıldır günlük olarak yayınlanan ve Şanlıurfalıların gösterdiği güvenin eseri olan Olay Gazetesi 12. yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Mart 2005 tarihinde ilk sayımızı, Şanlıurfa halkı ve okurlarımızla buluşturduğumuz gazetemiz 12. yayın yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Yayın hayatına başladığı günden beri kentte gündemi belirleyen içeriği ve özel haberleriyle tarafsız bir şekilde Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda haber yapmayı ilke edinen gazetemiz, ilk günkü heyecan ve duyguyla yayın hayatına devam ediyor.

11. yayın yılını tamamlayarak 12. yılına girmenin mutluluğunu yaşayan gazetemiz OLAY Gazetesi, ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle sade bir tören ile pasta kesilerek yeni yayın yılını kutladı.

Olay Gazetesi bürosunda düzenlenen törende konuşan Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, “11 Yıl önce 3 kişi ile başladığımız Gazetemizde şu anda 30’a yakın çalışanımız var. Allaha şükürler olsun, Allah bizlere bugünleri nasip etti. Dün yalnızdık, bugün koskoca Urfa arkamızda inşallah Allah bizi mahcup etmez. Pastamızın rengi gazetemizin logosu gibi kırmızı idi. Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlar ve terör olaylarından dolayı logomuzun dışında olan siyah renge büründük. Allah ülkemizi sağ salim mutlu ve huzurlu günlere kavuşturmayı nasip etsin” dedi.

Çalışan Gazeteciler Başkanı Tahir Gülebak, Olay Gazetesi’nin 12. Yıldönümü kutlamalarında yaptığı açıklamada, ”Şanlıurfa’mızın sorunlarını her zaman gündeme getiren Olay Gazetesi’nin bugün 12. Yıldönümünü kutlamaktayız. Olay Gazetesi’nin inşallah nice 12. Yıllarını kutlarız. Olay Gazetesi çalışanlarına bundan sonra kentimiz için yapacakları güzel haberlerden dolayı başarılar diliyoruz. “ dedi.

Olay Gazetesi’nde düzenlenen sade törene Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, Yazı İşleri Müdürü Dilek Çiftçi, Haber Merkezi Müdürü Aziz Budak, Haber Merkezi’nden Ahmet Doğan, Köşe Yazarımız Halil Manuş, Köşe Yazarımız Bilal Bebe, Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak, Yeni Urfa Gazetesi’nden Mehmet Canbeyli, Şafak Gazetesi’nden Ömer Dodanlı, BİK Şanlıurfa Şube Müdürlüğü İlan Memuru Hüseyin Koçak katıldılar.


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195