Title of a News Article

Olaylarda, 2’si polis 4 kişi yaralandı

 Olaylarda, 2’si polis 4 kişi yaralandı
banner206

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, gecenin geç vakitlerine kadar devam eden olaylarda 2’si polis 4 kişi yaralandı. 2 gün içerisinde 24 göstericinin gözaltına alındığı bildirildi.

BDP'lilerin seçim sonuçlarına yaptıkları itirazın ardından başlayan gerginlik sürüyor. Ceylanpınar’da bu akşam 17.00 sıralarında başlayan olaylarda yaralanan 2 polis, 2 sivil olmak üzere 4 kişi, Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne getirildi. Tedavi sonunda polisler rapor alırken, siviller ise ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olaylarda 2 gün içerisinde toplam 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, sorgularının ardından sağlık raporu için Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne getirildi. Olaylarda birçok araç ve iş yerinin de zarar gördüğü öğrenilirken, grubun Ceylanpınar Belediye Başkanlığı makam aracını ele geçirip yakmak istediği, polislerin güçlükle aracı geri aldığı ileri sürüldü.

Öte yandan, bölgeye çevre illerden binlerce çevik kuvvet ve özel harekat polisinin yanı sıra, 300 kişilik komandonun takviye olarak gönderildiği öğrenildi. Olayların yarın da süreceği düşünülüyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195