Title of a News Article

Ölmedim sağam ben!...

Ölmedim sağam ben!...
banner206

Geçtiğimiz Cumartesi günü Şanlıurfa'da hal pazarında yere serdiği kilimin üzerinde dinlenen Hasip Bilen’in üzerinden karpuz yüklü kamyonet geçti. Yanlış bilgiler doğrultusunda hayatını kaybettiğini ileri süren Ulusal ajans ve Haber kanalları, öldü denilen adamdan cevap aldı.


Dinlendiği kilim üzerinde karpuz taşıyan kamyonetin üzerinden geçmesiyle olayın hemen ardından çevredeki esnaf kamyonet sürücüsünü uyardı. Bilen, çevredekilerinin de yardımıyla aracın altından kurtarılarak Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.


Yoğun bakıma alınan Hasip Bilen’in hayatını kaybettiği haberini ulusal ajans ve televizyonlar tüm Türkiye’ye son bir kaç içerisinde duyurdu.


Haberin takipçisi olan Kanal Urfa haber merkezi, Hasip Bilen'in ölmediğini ve hayati tehlikesinin olmadığını kanıtladı.  


İki günlük yoğun bakım sürecinin ardından normal servise alınan Hasip Bilen’in sağlık durumu iyi olduğunu belirtildi.


Hal pazarında meydana gelen o korkunç kazanın mağduru Bilen kaza anını kanal Urfa mikrofonlarına anlattı.


ÖLMEDİM YAŞIYORUM 


Tedavi gördüğü hasta odasında tesadüfen haberleri televizyondan izleyen ve kendisinin öldüğü yönündeki görüntüleri gören Hasip Bilen şoke oldu. Bu görüntüler karşısında Kanal Urfa aracılığıyla sesini tüm Türkiye'ye duyurmak isteyen Bilen, Ölmedim yaşıyorum mesajı verdi.  Bilen, haber bültenlerindeki bilgilerin de tamamen asılsız olduğunu söyledi.


Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142