Title of a News Article

Ölüm, iş çıkışında yakaladı

Ölüm, iş çıkışında yakaladı
banner206

Şanlıurfa'da, akşam saatlerinde çalıştıkları özel sektörden izin alarak erken çıkış yapan, Büşranur D. (20) ve Mehmet A. (28), şehir merkezine dönmek için Organize Sanayi Bölgesinde karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın kendilerine çarpması sonuçu kayatını kaybettiler. 

Alınan bilgilere, akşam saatlerinde Şanlıurfa-Gaziantep Karayolunun 25. kilometresinde Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Özel bir firmaya ait çağrı merkezinde çalıştıkları öğrenilen Büşranur D. ve Mehmet A. ikilisi, iş yerlerinden erken çıkış yaparak şehir merkezine gitmek istedi. Organize Sanayi Bölgesinde köprülü kavşağın bulunduğu alanda karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan iki arkadaş, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybettiler.

Hayatını kaybeden Mehmet Ağca (30) ve Büşranur D. adlı işçilere Mehmet Emin C. yönetimindeki 63 B 0615 plakalı otomobil çarptı. Kazada yaralanan Mehmet Ağca, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybederken, Büşra D. ise ambulansla kaldırıldığı Balıklıgöl Devlet Hastanesine hayatını kaybetti.

Yaşanan kazada hayatını kaybeden iki kişiye çarpan aracın şoförü emniyet güçlerine teslim oldu.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 21:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195