Title of a News Article

Ölümden kıl payı kurtuldu

.

Ölümden kıl payı kurtuldu
banner206

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kopan yüksek gerilim hattına bağlı elektrik teline çarpan engelli vatandaş ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Gerçek kırsal mahallesinde yaşayan 23 yaşındaki Süleyman Karakayalı, sabah saatlerinde motosikletiyle işe giderken kopan elektrik teline çarparak yuvarlandı. Çarpmanın etkisiyle dişleri kırılan Karakayalı, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bu sırada şehir merkezine giden Süleyman Karakayalı’nın kardeşi Doğan Karakayalı, ağabeyinin tele çarptığını görünce durumu Jandarma ve 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Siverek Devlet Hastanesine kaldırdı.

Doğan Karakayalı ağabeyinin bedensel engelli olduğunu ve sabah çalıştığı tekstil atölyesine gitmek için evden çıktığını belirterek, “Bir de baktık tele çarptı. Tel tam düşme anında yüzüne çarptı ve taklalar atarak yere düştü. Ben koştum abimin yanına ambulansı çağırdık ve ambulans geldiği sırada aldı götürdü. Ön dişleri kırılmıştı, ben burada askere ifade verdim. Abimin sağlık durumunu bilmiyorum, hastaneye gideceğiz” diye konuştu.

Haber verilmesi üzerine mahalleye gelen Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195