Title of a News Article

Ölümüyle ilgili şok iddia!

.

Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden olan ve 2014'te hayatını kaybeden Abdülkadir Badıllı'nın ölümünde FETÖ terör örgütü şüphesi nedeniyle Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Abdulkadir Badıllı'nın oğlu Sait Badıllı ve doktoru Doç. Dr. Hasan Karsen basın açıklaması düzenledi.

Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden olan Şanlıurfalı Abdulkadir Badıllı'nın 2014 yılındaki şüpheli vefatı nedeniyle Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Abdulkadir Badıllı'nın oğlu Sait Badıllı ve doktoru Doç. Dr. Hasan Karsen kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla basın açıklaması düzenledi. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Abdulkadir Badıllı'nın kendisinin de amcası olduğunu hatırlatarak akrabaları ve sevenlerinin Badıllı'nın ölümüyle ilgili şüpheleri olduğunu ve bu konuyla ilgili açıklama yapma gereği duyduklarını söyledi.

Başkan Baydilli, "Abdulkadir Badıllı amcamızın ölümü bizim ve sevenlerinin kafasında soru işaretleri bıraktı. Biz de oğlu ve doktoru ile birlikte bir bilgilendirme yapma ihtiyacı duyduk” diye konuştu.

Abdulkadir Badıllı'nın oğlu Sait Badıllı, babasının 2014'te babasının ölümünden sonra FETÖ'cu yazar Tuncay Opçin'in diğer Nur talebelerini tehdit eder nitelikte tweetler attığını söyledi. Sait Badıllı, "Opçin'in bu tweetlerinden sonra 6 Nur talebesi daha arayla vefat etti. FETÖ Risalei Nur'ların tahrifatı için sadeleştirme yaptığında babam kendilerine karşı çıkınca ve dershanelerin kapanması olayında yine babam kendilerini eleştirince ve FETÖ'nün beddua seanslarına cevap verince babama düşman kesildiler. Tüm bunları bir araya getirince ve FETÖ yazarlarının babamla ilgili ve Nur talebeleri ile ilgili yazdıklarına bakınca bu şüphelerimiz güçleniyor" dedi.

Abdulkadir Badıllı'nın doktoru Doç. Dr. Hasan Karsen, Badıllı'nın hem öğrencisi hem de özel doktoru olarak yakından ilgilendiğini ve tedavisini takip ettiğini ifade etti. Karsen, "Badıllı Ağabey'in bağırsak sorunu vardı ve ameliyat oldu. Daha sonra şu anda FETÖ üyeliğinden tutuklu olan bir doktor tarafından Ankara Gazi Üniversitesi hastanesine gönderildi. Buradayken durumu ile ilgili bilgi aldığım zamanlarda gayet iyiydi. Ankara'ya ben de gittim ve tetkiklerine bakmak istedim ancak bana tetkiklerini göstermediler. Oysa ki hasta yakınının tetkikleri kontrol etme hakkı var. Ankara'daki doktoru da FETÖ'den ihraç edilenler arasında ve kendisiyle görüştüğümde tetkiklerin dışarı çıkmasını istemediklerini söyledi. Badıllı ağabey Ankara'ya tertemiz gitti ancak orada baktığımda karnının içi iltihap doluydu.  Bu durumdan ciddi bir şekilde şüphelendim. Oğluna da şüphelerimi bildirdim" diye konuştu. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Abdulkadir Badıllı ve ondan sonra vefat eden Nur talebelerinin ölümlerinden şüphe duyduklarını ve yasal olarak bunun takipçisi olacaklarını ifade ederek toplantıyı sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2016, 18:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 7 yıl Önce

200 yaşına kadar mı yaşayacaktı.doğru iseniz actirin mezarı yoksa

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142