Title of a News Article

Önen 2 bin aileyi yine sevindirdi

 Önen 2 bin aileyi yine sevindirdi
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek Ramazan ayında 2 bin aileye gıda kolisi hediye ederek sevindirdi.
Uzun yıllardır her Ramazan ayında elinden geldiğince dul, yetim, fakir ve ihtiyaç sahibi aileleri sevindiren ve desteğini esirgemeyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, her yıl sergilediği örnek davranışı bu yıl da devam ettirerek, içersinde yağından şekerine, fasulyesinden mercimeğine, bulgurundan irmiğine, salçasından zeytinine, pirincinden makarnasına kadar 4 kişilik bir aileyi 1 ay idare edecek kadar gıda kolisini Kürt-Türk, AK Partili yada başka partili ayrımı yapmadan, ihtiyaç sahibi ailelere arkadaşları aracılığı ile ulaştırıyor. 
Fakir ailelerin ve özellikle Suriyelilerin de çoğunlukta olduğu Şanlıurfa genelinde her yıl 2 – 3 bin ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarına kadar 1. sınıf gıda yardımı kolisini ulaştıran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, özellikle dul ve yetimler başta olmak üzere ulaşabildiği her fakir aileden bol bol dua almaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2014, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142