Title of a News Article

Önen ailesinin acı günü

 Önen ailesinin acı günü
banner206

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Önen’in babası Ali İhsan Önen(64), nefes darlığı nedeniyle geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat etti.

Salı günü akşam saatlerinde vefat eden Ali İhsan Önen’in cenazesi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastahanesi morguna kaldırıldı. Bugün Yusuf Paşa Camiinde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Bediüzzaman Aile mezarlığına defnedildi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen’in (amcazadesi) yakını da olan Ali İhsan Önen’in cenaze törenine Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti MKYK üyesi Faruk Koyuncu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Haliliye belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Belediye Meclis üyesi Mehmet Nimetoğlu, mesai ve sıra gecesi ekibi arkadaşları ile oldukça kalabalık sevenleri katıldı.

Milletvekili Önen ve Başkan Demirkol’dan başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında yapılan MKYK, Cumhurbaşkanlığı Veda Resepsiyonu, TBMM’deki devam eden çalışmalar ve yurt dışından gelen AGİT PA üyesi misafirler nedeniyle cenazede bulunamayan AK Parti Şanlıurfa milletvekili Emin Önen ile cenaze törenine de katılan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, merhum Ali İhsan Önen’e Allah’tan rahmet, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü Şube Müdürü olan oğlu Murat Önen ve Önen ailesine, yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195