Title of a News Article

Önen taziyeleri kabul etti

 Önen taziyeleri kabul etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, halasının vefatı nedeniyle geldiği Şanlıurfa’da hem ta’ziyeleri kabul etti, hemde Polat ve Gerger/Arusoğlu ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Emekli Öğretmenlerden Mahmut Uğurlu’nun eşi olan ve Ankara’da vefat eden halası Nadide Önen’in ta’ziyesi için Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, erkekler için Esentepe Pazar Yeri yanındaki Ramazan Başak Ta’ziye Evinde, kadınlar için de Karaköprü yolu YİBO yakınındaki Mahmut Sade Ta’ziye Evinde ta’ziyeleri kabul ettiler. 

Herkese teşekkür

Halasının vefatı nedeniyle gerek telefonla arayarak ve gerekse bizzat gelerek ta’ziyelerini ileten herkese teşekkür ettiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, “Ölüm Allah’ın emri. Vakti saati dolan, eceli gelen her canlı mutlaka bir günü ölümü tadacaktır. Önemli olan imanla teslim olmaktır. Gene de ta’ziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Polat, Gerger/Arusoğlu ailelerine baş sağlığı dileği

2 gün Şanlıurfa’da kalan Milletvekili Önen, kendi ta’ziyelerinden fırsat bulup Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat’ın amcasının vefatı nedeniyle Sırrın Camii Ta’ziye Evinde düzenlenen ta’ziyeye giderek baş sağlığı dileklerini ilettiler.

Daha sonra İpekyol Gerger Ta’ziye Evinde de Gerger/Arusoğlu ailelerinin ta’ziyelerine katılarak baş sağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195