Title of a News Article

Önen'den açıklama geldi

Önen'den açıklama geldi
banner206

 AK Parti tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından tebrik mesajları artarken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen de, yazılı bir mesaj yayınlayarak Cumhurbaşkanlığına layık ve en hayırlı olanı halkımızın çok iyi bildiğini ve takdirini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacağına inandığını söyledi.

Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına adaylığı konusunda, “Ülkemiz için en hayırlısı olacaktır” diyerek Başbakanın Cumhurbaşkanlığı makamını da çoktan hak ettiklerine ve görevini de layıkıyla yapacağına inandıklarını, Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı döneminde inşaallah Kürt-Türk, Dil-Din kavgasının hiç olmayacağını belirtti.

 

Dünyanın takdirini kazanmış bir lider

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen mesajında; “Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizden şimdiye kadar olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçiminde de hak ettiği desteği alacaktır. Çünkü iktidar olduğumuz günden beri 12 yıldır gece gündüz demeden, yanlışlar, haksızlıklar karşısında dik durup tepkisini koyarak adil davranmasını bilmiş, her işte doğru çözüm yollarını bularak hareket etmiş, sağ-sol, mezhep, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın herkese, her yöreye eşit mesafede ve her zaman mazlumun yanında yer almış bir lider olmuştur. Dolayısıyla sadece bizlerin değil, dünyanın takdirini kazanmış bir liderdir. Tek kelime ile Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideri olarak herkesimin gönlünde taht kurmuştur. Her fikirden insanlarımızın ve İslam aleminin takdir ettiği Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olarak ta ülkemize, milletimize ve İslam alemine daha çok hayırlı hizmetler yapacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Zaten Başbakanımız bu memlekete verdiği hizmetle çoktan ülkemiz tarihine ismini yazdırdı. Şimdi de Allah’ın izniyle halkımızın seçtiği ilk Cumhurbaşkanımız olacak ve halkımızın her kesimini kucaklayacak, adil bir yönetim ile hizmet sergilenmesini sağlayacaktır” dedi.

 

Devletin güzel yüzü olacak

En doğru adayın Başbakan Erdoğan olduğuna inandıklarını belirten AGİT PA Başkan Yardımcısı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, “Halkımızın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olacak olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan olarak yaptıklarının daha fazlasını artık Cumhurbaşkanlığı makamında da yapacak. Nasıl ki; Başbakanlığı, Bakanlıkları ve Milletvekilliklerini halkımızın hizmetkarı yapmış, ülkemize ve milletimize hizmet etmiş, 12 yıldır birçok olaylara, dış ve iç düşmanların iftiralarına ve engellemelerine rağmen, Allah’ın izniyle doğruluktan şaşmamış ve hizmet etmeyi sürdürmüş ise, Cumhurbaşkanı olarak ta daha fazlasını yapacağından eminiz. Yine Allah’ın izniyle ve halkımızın desteğiyle Cumhurbaşkanı seçilince, artık Cumhurbaşkanlığı makamı da halkımızın emrinde olacak. Devletin güzel yüzü olacak. O yüce makam da halkımızın hizmetkarı olacak. Ülkemizde inşaallah Kürt-Türk, Dil-Din kavgası hiç olmayacak. Analar ağlamayacak. Çünkü çözüm süreci süratle gerçekleştirilecek. AK kadrolar yine geride kalacak gençleriyle tecrübeli ağabeylerimizin öncülüğünde devletimize, milletimize her zaman olduğu gibi bundan sonra da ayrım yapmadan hizmet etmeye devam edecektir. Bu makam Başbakanımıza, ailesine ve memleketimize hayırlı olsun. Allah bu kutlu yolda hepimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.

“Hem ülkemiz hem de dünya insanlarının, İslam aleminin yüzünün gülmesine vesile olsun inşaallah” diyen Emin Önen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde de ülkemiz insanlarının ve İslam aleminin huzur ve refahı için güzel adımlar atılacağına inandığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2014, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195