Title of a News Article

Operasyon Urfalıları memnun etti

.

Operasyon Urfalıları memnun etti
banner206

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir haftada 8 Binin üzerinde aracı ve 2 Bine yakın kişiyi sorgulandı. Kentin çeşitli noktalarında düzenlenen kontrollerde, son 10 günde araması bulunan 70 kişi, 11 hırsızlık şüphelisi ve 63 uyuşturucu kullanıcı ile satıcısı hakkında işlem yapıldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son dönemlerde yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor. Halkın güvenliğini sağlamak amacıyla şehrin belli noktalarında oluşturulan denetim birimleri sayesinde suçlular yakalanırken, yaşanması ihtimal olaylarında önüne geçilmiş oluyor. Alışveriş merkezlerinde bir haftada 8 Binin üzerinde araç ve 2 Bine yakın şahsın sorgulandığı bildirildi. Ayrıca otogar, Balıklıgöl, Topçu Meydanı, Haşimiye Meydanı gibi önemli noktalarda oluşturulan sivil devriyelerin de 2 aydır çalışmalarına aralıksız devam ettiği ve tüm personellerin 12 saat çalışıp, 12 saat istirahat edip görev başına döndükleri öğrenildi.

Bu arada Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nın talimatıyla hassas noktaların eylemlere karşı fiziki güçlendirmelerinin yapıldığı belirtildi.

Öte yandan polisler, son 10 günde araması bulunan 70 kişiyi yakalarken, 11 hırsızlık şüphelisi ve 63 uyuşturucu kullanıcı ile satıcısı hakkında işlem yaptı. 10 Kg uyuşturucu ve 3 Bin 500paket kaçak sigaraya el konulurken, 3 çalıntı aracın da bulunarak sahiplerine teslim edildiği bildirildi. Ayrıca şahıslarda ve araçlarda yapılan aramalarda 16 ruhsatsız silahın ele geçirildiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 00:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şevket Altundağ
Şevket Altundağ - 8 yıl Önce

Bizler Emniyet'en yanayız şayet sayın Emniyet müdürüz bir ekip Kızılkoyun mağaralarında sıkı denetim yaparsa iyi olur orda her pislik var uyuşturucu vb her şey var saygılarımla.

SIRADAKİ HABER

banner195