Title of a News Article

Ortadoğu'nun Tatlıses'i sağlığına kavuştu

.

Ortadoğu'nun Tatlıses'i sağlığına kavuştu
banner206

 Orta Doğu’nun İbrahim Tatlıses’i olarak anılan genç sanatçı Suriyeli Ahmad Al-Ali, İzmir’de kalça protezi ameliyatı oldu. Başarılı operasyonun ardından sağlığına kavuşan ve artık Türkiye’de yaşayacağını belirten Al-Ali, ailesini de Türkiye’ye getirmek için yardım istedi.

Etkileyici sesi ve iddialı klipleri ile Suriye, Lübnan, Ürdün gibi ülkelerde oldukça popüler olan Ahmad Al-Ali, İzmir’de ameliyat oldu. Kalça eklemindeki oynak kemiğin ciddi şekilde hasar görmesi üzerine yürüyemez hale gelen Al-Ali, konser için geldiği İstanbul’da derdine derman olacak Hastane arayışına girdi. İstanbul’dan İzmir’e ameliyat olmaya gelen Al-Ali, İzmir Şifa Üniversitesi Hastanesinde yapılan kalça protezi ameliyatı ile sağlığına kavuştu. Artık Türkiye’de kalmaya karar verdiğini söyleyen Al-Ali, ailesini de Türkiye’ye getirmek için yardım isterken Suriye’deki iç savaşın bir an önce son bulmasını diledi. Al-Ali, kendisini merak eden hayranlarına “Sağlığım yerinde” mesajı verdi.

 

“İLERİ DERECEDE HASAR VARDI”

Sanatçının geçirdiği operasyonla ilgili bilgi veren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Tolga Karcı da Al-Ali’nin artık normal hayatına dönebileceğini belirterek şöyle konuştu:

“Kalça eklemindeki oynak kemiğin başındaki kanlanmanın bozulması nedeniyle, bu bölgedeki doku ölmüştü. MR çektirdiğimiz de kıkırdakta ileri derecede hasar tespit ettik. Kalçayı kurtarmak için elimizde başka seçenek olmadığı için total kalça protezi uyguladık. Çok şükür ameliyatı başarılı geçti. Hemen ayağa kaldırdık. Sanatçı olduğu için çok etkilenmesin diye kozmetik olarak küçük insizyon yaptık. Bizim açımızdan artık günlük yaşamına dönmesinde, sanat hayatına devam etmesinde bir sakınca yok. Sadece birkaç hafta bizim kontrolümüzde olacak.”

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195