Title of a News Article

Osmanlı Ocakları’ndan açıklama

 Osmanlı Ocakları’ndan açıklama
banner206

Osmanlı Ocakları Şanlıurfa İl Başkanı Hasan Aydın Ay, “Üyelerimizin tamamı AK Parti'yi ve onun kurucusu olan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kefenini giymiş liderin kefenli askerleridir” dedi.

Osmanlı Ocakları Şanlıurfa İl Başkanı Hasan Aydın Ay, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara Osmanlı Ocakları  genel merkezli ve hiçbir siyasi parti ile organik bağı olmayan AK Parti ideolojisini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönül vermiş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, şunları kaydetti;

“AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Sakarya Milletvekilimiz Sayın: 'Şaban Dişli' ile süreç yakından gözetilerek Osmanlı Ocakları hakkındaki tüm görüşmeler Sayın 'Dişli ' ve Sn cumhurbaşkanı danışmanı ''Binali Yıldırım ile sürdürülmektedir. ''Osmanlı Ocaklarının karar defterinde alınan kararla genel başkanımızı görevden alma ve gerekirse derneği fes etme yetkisi: Recep Tayyip Erdoğan'a verilerek kurumumuzda asla paralel gibi art niyetli kişilere yer yoktur.”

Ay, Üyelerinin tamamının AK Parti’yi ve onun kurucusu kefenini giymiş lider Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kefenli askeri olduğunu vurgulayarak, “Öldürmeye değil! Osmanlı Ruhuna, hoşgörüsüne, sahip çıkan lider için, ölmeyi göze almış, yeminli ve bir o kadar da samimi kişilerden oluşmaktadır. Osmanlı Ocakları Derneği Osmanlı ahlakı, Osmanlı hoşgörüsü, Osmanlı adaletini yaşama ve yaşatmak için kurulmuş, sadece ülkemize değil, dünyaya mal olmuş büyük bir sivil harekettir.

Irkçılık veya dincilik, mezhepcilik, yapmayan abidevi bir siyasi dernekte milli iradeye saygı mitinglerinde, yeşil üç hilal bayrağımızla bu kutlu yolda hizmet vermekten onur duyduğumuzu, Osmanlı hoşgörüsüne inanan ve bu kültürü yaşamak ve yaşatmak amacı ile kurulmuş derneğimize, kısacası safımıza samimi olanlar gelmelidir. Tüm Osmanlı torunlarını en derin kalbi duygularımız ile selamlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195