Title of a News Article

ÖSO ve YPG birlikte savaşıyor

 ÖSO ve YPG birlikte savaşıyor
banner206

Suriye’nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG güçleri arasında devam ederken, dün gece 200 kişilik Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensubu kente gelerek, IŞİD’e karşı savaşmaya başladı.

IŞİD ile YPG güçleri arasında Kobani’de çatışmanın 45. gününde. YPG’ye destek vermek amacıyla Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mesubu 200 kişi dün gece Suruç’a geldi. ÖSO mensupları beraberinde getirdikleri 8 TIR ağır silahlar Murşitpınar Sınır Kapısı’ndan Kobani’ye geçildi. YPG güçleriyle birlikte IŞİD’e karşı savaşan ÖSO mensupları, gün boyu IŞİD mevzilerini ağır silahlarla bombaladı. YPG ve ÖSO’ya destek için koalisyon güçleri hava saldırısı düzenlemeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 14:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ehlihak
ehlihak - 9 yıl Önce

akıl zaafiyetine ugramak diye buna denir,yada akıl tutulması. işit teröristlerine karşı aynı terörist eylemleri yapan, öso ve bunların tam karşısında olan ypg güçleri birlikte işi̇d e saldıracak. bu mümkün mü sizce. aklı selim olanlara soruyorum. ? ama aklı eveller bu soruma dahil değildir. orada dönen oyunun, tezgahın düzeneği ise iyi bir oyuncu, iyi bir yalancı, iyi bir katliamcı...

SIRADAKİ HABER

banner195