Title of a News Article

otomobildeki 3 genç can verdi

Virajda kontrolden çıkıp yol kenarındaki beton elektrik direğine çarpan otomobildeki 3 genç, yaşamını yitirdi.

otomobildeki 3 genç can verdi
banner206

  Kaza, saat 01.00 sıralarında Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde,Sefa Çamlık Mahallesi İnönü Caddesi'nde Laka Deresi yakınlarında meydana geldi. İlçe merkezinden Sarımsaklı Mahallesi’ne doğru giden Gözde Ç. (17), yönetimindeki 10 BEY 19 plakalı otomobille hızlı girdiği virajda direksiyon kontrolünü yitirdi. Savuralan araç, yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Otomobil hurda yığınına dönerken, sürücüsü Gözde Ç. ile yanındaki arkadaşları İbrahim Alper Yavaş (19) ve Mert Artur (22), olay yerinde yaşamını yitirdi.


Araç içerisinde sıkışan gençlerin cesetleri, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gözde Çam, İbrahim Alper Yavaş ve Mert Artur'ın cesetleri, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kazanın ardından yıkılma tehlikesi olan beton elektrik direği ve üzerindeki trafo, vinç yardımıyla sökülerek taşındı.

ARKADIŞINI BIRAKIP DÖNERKEN KAZA OLMUŞ

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde beton elektrik direğine çarpan otomobilde 2 arkadaşıyla birlikte yaşamını yitiren Gözde Ç.’nin, annesi Gamze Alumert'e ait 10 BEY 19 plakalı otomobille Sarımsaklı’da oturan kız arkadaşını evine bıraktığı, ilçe merkezine dönüşte ise kazanın meydana geldiği belirtildi.

Üç gencin cenazelerinin otopsinin ardından, yarın öğle Saatli Camii'nde düzenlenecek tören sonrası ilçe mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIYORDU

Gözde Ç.’nin Özel Ayvalık Temel Lisesi’nde öğrenci olduğu, bir yandan da üniversite sınavına hazırlandığı bildirildi. Gözde Ç.'nin oto galeri sahibi babası Yıldıray Ç. ile Ayvalık Belediyesi'nde personel olan annesi Gamze Alumert'in boşandığı kaydedildi.

MECLİS ÜYESİNİN KAYINBİRADERİ

Ayvalık Belediye Meclis Üyesi Muhittin Tüfekçi’nin kayınbiraderi olan Mert Artur’un ise Ege Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduğu belirtildi.

TEKVANDO İLE UĞRAŞIYORDU

Manisalı İbrahim Alper Yavaş ise Ayvalık’ta sporcu kimliği ile tanınıyordu. 4 yıldır tekvando antrenörü Volkan Sersan’ın öğrencisi olan Yavaş, Ayvalık’tan yurt dışına ilk giden tekvando kafilesi içinde yer almıştı. Ayvalık Meslek Yüksek Okulu Turizm Bölümü mezunu olan İbrahim Alper Yavaş’ın ailesi, bir otelin Spa’sını işletiyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2018, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195