Title of a News Article

Oy istediler

Oy istediler
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kalırken, Şanlıurfa’da siyasi partilerin çalışmaları da bir hayli arttı. Cumhurbaşkanı adayları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş’ı destekleyen partiler, vatandaşların ayağına giderek destek istiyorlar. AK Parti’nin kalesi konumunda yer alan Şanlıurfa’da Türkiye rekoru kırmayı hedefleyen AK Partililer, son günlerde çalışmalarını bir hayli arttırdılar.

Seçim çalışmalarına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar da katılıyor.

Milletvekili Kaçar, Şanlıurfa’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, hem sorunlarını dinliyor hem de Erdoğan için destek isteğinde bulunuyor. Milletvekili Kaçar, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Mithat Arhan, Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri İlhami Günbeği ve Mustafa Tepe’nin de katıldığı bir kahve toplantısında, vatandaşların sorunları dinledi.

Vatandaşların taleplerini not alan Milletvekili Kaçar, 10 Ağustos’ta yapılacak seçimler üzerine de vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’de büyük bir değişim rüzgârının yaşandığını belirten Kaçar, vatandaşlardan bu değişimin devam etmesi için Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermelerini istedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195