Title of a News Article

Öz kızına 7 yıl boyunca tecavüz etti

.

Öz kızına 7 yıl boyunca tecavüz etti
banner206

 Erzincan'da öz kızı D. A.’ya (14) 7 yaşından itibaren tecavüz eden baba tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre olay 11 Ocak'ta Erzincan'daki metruk bir evde meydan geldi. Erzincan'da İnönü Mahallesi'ndeki metruk bir eve bir kişinin küçük bir kız çocuğuyla girdiğini gören vatandaşlar şüphelenerek durumu polise ihbar etti. Olay yerine intikal eden polis ekipleri evden gelen sesleri duymasının ardından kırık bir camdan içeri girerek M. A. (37) ve öz kızı olduğu öğrenilen D. A.’yı (14) çıplak bir halde buldu.

Ardından olay yerindeki baba M. A. gözaltına alınırken, öz kızı D. A. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teslim edilerek koruma altına alındı.

Olayın ardından psikolog ve avukat eşliğinde ifadesi alınan kız çocuğu D. A., babasının kendisini 7 yaşından itibaren sürekli olarak ıssız yerlere götürerek cinsel istismarda bulunduğunu ve cep telefonundaki porno görüntülerini kendisine izlettirdiğini anlattığı öğrenildi. Erzincan’a 2 yıl önce taşınan ve inşaat işçisi olarak çalıştığı öğrenilen baba M. A. ise öz kızının ifadesindeki iddiaları reddederek, kızının metruk eve ihtiyacını gidermek için gittiğini daha sonra kızından bir süre haber alamaması üzerine kızına bakmak için eve girdiği sırada polislerin geldiğini ileri sürdü.

Baba M. A. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilerek “cinsel istismar" suçundan tutuklanarak Erzincan Kapalı Cezaevine götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195