Title of a News Article

Özcan, 19 Mayıs'ı kutladı

.

Özcan, 19 Mayıs'ı kutladı
banner206
 Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Özcan, mesajında “19 Mayıs, aziz milletimizin mazisinde tüm yokluk ve ümidin tükendiği bir dönemde istiklal meşalesinin yakıldığı ve cumhuriyetin ilanıyla taçlanan kutsal bir yürüyüştür” diyerek, şunları kaydetti;

“Bu yürüyüş, milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güçle yurdun dört bir yanında kenetlenmeye vesile olmuş, tüm olumsuzluk ve imkânsızlıklara rağmen tarihte eşine az rastlanır bir kurtuluş destanı yazılarak dünyadaki mazlum ve mağdur milletlere de örnek olmuştur.

İstiklal mücadelemizin sembolü olan bu günün, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize armağan edilmesi, gençlerimize duyduğumuz güvenin ve taşıdıkları sorumluluğun da göstergesidir

Sevgili gençler;

Ecdadımızın fedakârlıklarıyla kurulan cumhuriyet, sizlere emanettir. Emaneti koruyarak gelecek nesillere ulaştırmak için çok çalışmalı, ülkemizi yarınlara taşımaya azimli ve kararlı olmalısınız. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz.

Bu sebeple AK Parti olarak önceliğimiz, geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak, onlara yaşanabilir ve müreffeh bir ülke bırakmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta gençlerimiz olmak üzere tüm milletimizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle ve şükranla anarak selam ve saygılarımı sunuyorum.”

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195