Title of a News Article

Özcan, 23 Nisan’ı kutladı

Özcan, 23 Nisan’ı kutladı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Özcan mesajında, “23 Nisan; “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” denilerek bağımsızlık ateşinin yakıldığı, birlik-beraberlik ruhuyla vatan topraklarının kurtarıldığı, aziz milletimizin tarihinde dönüm noktası olan çok özel bir gündür.” Dedi.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan mesajının devamında, “Vatan toprağını işgal eden düşmanlara karşı verilen destansı mücadelede kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına tek vücut olarak şeref, onur ve bağımsızlığını koruyan milletimiz, ard arda elde ettiği zaferlerle al bayrağımızı göndere çekmiş ve bağımsızlık mücadelesiyle diğer milletlere de örnek olmuştur. Milli egemenliğin tesciliyle bu günü çocuklarımıza hediye eden Yüce Meclisimiz, vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dökülen kanların, çekilen çilelerin simgesi olmuştur. Yavrularımıza armağan edilen bu özel günde, 23 Nisan 1920 ruhunun her zaman yaşatılacağı, ümit, barış, huzur ve kardeşlik dolu güzel bir dünya kurma ülküsü her zaman taptaze kalacaktır. AK Parti olarak en büyük idealimiz, geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımıza daha iyi bir eğitim vermek, güvenli ve sağlıklı bir gelecek hazırlamak ve insanlığa faydalı birer birey olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu inanç ve duygularla “23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutluyor, bizlere bağımsız ve yaşanacak bir vatan bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere 1. Meclisimizin fedakâr mensuplarını, İstiklal Mücadelesinin isimsiz tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, değerli yavrularımızın gözlerindeki ışıltının ve neşelerinin eksilmemesi dileklerimle saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195