Title of a News Article

Özcan: Aydınlık yarınlar çok yakın

.

Özcan: Aydınlık yarınlar çok yakın
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, 16 Nisan günü oylanacak olan Anayasa değişikliği için dur durak bilmiyor. Her gittiği yerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan, neden EVET verilmesi gerektiği konusunda genişçe açıklamalar yapan Milletvekili Özcan, aydınlık yarınların çok yakın olduğunu söyledi.

Sabah erken saatte annesi vefat eden Şanlıurfa AK Parti İl Başkan Yardımcısı CumaAgaç’a ta’ziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dileklerini ileten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun” diyerek baş sağlığı dileklerini ilettikten hemen sonra referandum çalışmalarına devam etti.

Aydınlık yarınların çok yakın olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Referandum çalışmalarımız kapsamında Haliliye kırsalından Düzenli Köyünü ziyaret ederek,Kırboğaailesine misafir olduk. Bir süre sohbetin ve açıklamaların ardından EVET'etam destek sözü aldık. Daha sonra, kriz geçirerek hastahaneye kaldırılan MHP MYK üyesi İbrahim Özyavuz’u ziyaret eden Milletvekili Özcan, “Kriz geçiren İbrahim Özyavuz kardeşimizi hastanede  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk.Rabbim acil şifalar versin” dedi.

Milletvekili Halil Özcan, vatanımıza sahip çıkmak için, aydınlık yarınlar için sayılı günler kaldığını, çalışmalarını her geçen gün biraz daha hızlandırdıklarını söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142