Title of a News Article

Özcan'dan çarpıcı açıklamalar

.

Özcan'dan çarpıcı açıklamalar
banner206
HABER:  PASA BENZER 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla  bir araya gelerek Darbe girişimini değerlendirdi. 15 Temmuz gecesinden bu yana göstermiş oldukları tutumlardan dolayı Urfa Basınına teşekkürlerini ileten Vekil Özcan " Darbeyi yapanlar af edilmeyecek" dedi.


Devletin içerisine sızmış FETÖ Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz gecesi millete karşı yapılan hainliğin hiçbir zaman affedilemeyeceğini dile getiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, konuşmasına şöyle başladı;

“Öncelikle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyorum, Allahtan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Hepimizin, Türk Milletinin başı sağ olsun, ülkemize geçmiş olsun diyorum. Kahraman Türk Milletinin duruşunu, Allaha çok şükür hepimiz gördük. Tüm dünyaya kararlı bir şekilde mesaj verdik. Demokrasiye ve irademize ne kadar sahip çıktığımızı, bayrağımıza ülkemize ne kadar sahip çıktığımızı dünyaya ilan etmiş olduk. İnşallah bütün dünyaya örnek teşkil edecektir. Ben buradan, tüm Şanlıurfalı hemşerilerime ve Türk Milletine saygılarımı iletiyorum. Özellikle basın mensubu, ulusal ve yerel basına da çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sınav verdiniz, ilk günden bu yana demokrasi nöbetlerini an be an takip ettiniz, doğru bir şekilde milletimize aktardınız, görevinizi layıkıyla yaptınız. Bu vesileyle de hepinize çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin kurtuluşunda, ülkemizin demokrasiye sahip çıkmasında basının büyük bir rolü oldu. Burada bir araya gelmemizin asıl nedeni de budur.

Arkamızdan hançerlendik

“40 yıldır ülkemize yapılmaya çalışan bir paralel devlet yapılanması ile karşı karşıya kaldık. Bizler daha önce bunları nasıl bilirdik. Dini söylemleri ile duygularımızı sömürerek, vatan millet bayrak, hizmet himmet, ağlayarak 40 yıldır asıl niyetlerinin ne olduğunu 15 Temmuz’da gördük. Arkamızdan hançerlendik, çok büyük bir ihanete uğradık. Bir avuç üniformalı terörist, onlara emanet ettiğimiz tanklarımız F-16’larımız, helikopterlerimiz, biz bunlarla övünürdük. 14 yıldır nereden nereye geldik, savunma sanayimizi geliştirdik, kendi milli tanklarımızı yaptık. Biz bunları yapmaya çalışırken maalesef o teröristler hainler, alçakça ihaneti 15 Temmuz’da bu millete yaşattılar. Bu millet ve bu ülke bunları hiçbir zaman hak etmedi. Hak etmediği için de Allah çok şükür gerek liderimiz Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla milletin şehadete koşması, kendi iradesine, ülkesine bayrağına sahip çıkması bizi ziyadesiyle umutlandırdı. Bu üzücü olay, bizim aramızdaki mezhepsel, ırki, ideolojik farklılıkları bir kenara bırakıp birleşmemize vesile oldu. Ufak tefek konularla uğraşmayacağız, gördük ki tüm dünya bizimle uğraşıyor. Bundan iyi bir ders çıkarmamız lazım, biran önce bu temizliği yapmamız lazım. Bu Fetullahçı Terör Örgütü, 40 yıldır bu milletin kanını emdi, devletin bütün imkanlarını kullanarak, haksız bir şekilde soruları çalarak önemli noktalara kendi elemanlarını teröristlerini yerleştirmekle 15 Temmuz’u bizlere yaşattılar. Bu Milletin malı olan tankları ilk fırsatta millete çevirdiler. Milletimizi ve millet meclisimizi bombaladılar. Emniyetimize, özel harekat timlerimize ve belediyelerimize saldırdılar. Bunların Türk milletinin evladı olmadıklarını bir kez daha gördük. Yaptıkları ihanet hiçbir zaman affedilemez. 17-25 Aralık öncesi ayrı sonrası ayrı olacak.”

 

 

Merhamet edersek şehitlerimize ihanet etmiş oluruz

“bu yapılanma içerisinde olan 76 bin kişi görevden alındı, bunların 30 bini öğretmen 16 bini ise gözaltı ve tutukludur. Bunlara merhamet edersek şehitlerimize bu bayrağa ihanet etmiş oluruz. Gevşeklik gösterip onlara göz yumarsak, şehitlerimize ihanet etmiş oluruz.”

Yabancı yayın organlarının sizlerden öncesi yazması manidardır

15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişimleri, ülke genelinde henüz tam yayılmamışken Reuters, BBC, CNN gibi kanallar bir hareketlenmeden bahsetmeleri, daha bizim basının bizim milletin meydanlarda hareket olmadan onların bunları yazması manidardır. Ta ki Cumhurbaşkanımızın bazı TV kanallarına bağlanarak bir avuç hainin kalkışması olduğunu söyleyip bastırılacağını bu için darbe girişiminin yuvalanan hain üniformalı teröristler tarafından ülkeyi parçalanma istenilmesi, tabi ben buna darbe demiyorum. Bu bir ulusun yok edilişinin, bir vatanın paramparça edilmesi, Türk Milletinin yok edilmesi girişimidir.” Millet olarak meydanlara indik, sadece AK Partililer olarak değil, diğer muhalefet partililer de meydanlara indi. Vatanını toprağını seven herkes iradesine sahip çıkmak adına canını düşünmeden Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla 15-20 dakikada meydanlara indi. Canlarıyla tanklara helikoptere göğüs gerdiler.” Dedi.

Bomba yağdığı gece bende meclisteydim

“15 Temmuz gecesi bende diğer vekiller gibi Türkiye Büyük Millet meclisinde idim. Hain Fetö’cüler F-16’larla 7 kez meclisi bombaladılar. Milletimizin meclisi olan Büyük Millet Meclisi’ni boş bırakmamak adına oraya gittik. 6 saatlik bir sıkıntı yaşandı, polis teşkilatımız bu hainleri gerekeni yaparak sıkıntı atlatılmış oldu.”

Belediyelerimize, kurumlarımıza ve STK’larımıza sağ duyularından dolayı teşekkür ediyorum. İlk geceden bu yana milletimizle birlikte oldular. İstanbul Yenikapı’da hiç görülmemiş bir katılımın sağlandığı miting oldu. Muhalefet parti liderlerinin de katıldığı 5 milyon kişinin buluştuğu miting Yenikapı yapıldı. Bizde Şanlıurfa’da 70-80 bin kadar kişinin katılımı ile Yenikapı’ya destek verdik.”

Fetö Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen’in iadesi ile ilgili Cumhurbaşkanımızın çok net açıklamaları var. 15 Temmuz’dan sonra sözün bittiği yer, Amerika için ne kadar önemli veya önemsiz olduğu o gün gördük ve bundan sonra kendilerini affettirecekse stratejik ortağımız ve müttefiğimizse, nasıl ki birçok teröristi biz kendilerine iade ettiysek, 11 Eylül Amerika için ne ise 15 Temmuz bizim için odur” 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2016, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195