Title of a News Article

Özcan, Dev projeye tam not verdi...

Özcan, Dev projeye tam not verdi...
banner206
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan, GAP SUKAY projesine tam not verdi.
  Ramazan ayının son gününde Balıklıgöl ve Haşimiye'de bulunan esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan TBMM'nin bayram tatiline girmesinin ardından dün gece Şanlıurfa'ya geldi. Bugün esnaf gezisine çıkan vekil Özcan esnafın bayramını Tebrik etti.
Çevreden geçen vatandaşlar ve esnaflarla bir bir tokalaşan milletvekili Özcan'a,
esnaf Ramazan ayının bereketli geçmesinden dolayi memnuniyetlerini ifade ettiler. Ramazan ayının tüm İslam Alemi ve ülkemize birlik ve beraberlik getirmesi dileğinde bulunan Ak Parti Şanlıurfa milletvkili Halil Özcan: "Arife günü yani Ramazan ayının son günü Balıklıgöl'ü ve Haşimiyeyi dolaştık. Vatandaşları ve esnafı dinledik, Ramazan'ın berekli geçmesinden dolayı teşekkür ettiler. Bazı sorunlar bize aktarıldı, bizde inşallah gereken yerlere aktaracağız. Tüm İslam alemi ve hemşerilerimin bayramını şimdiden kutlarım." dedi.

GAP SUKAYI GEZDİ.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte yapımı tamamlanan GAP Sukay projesini gezen Vekil Özcan BŞB Başkanı Nihat Çiftçi ve  Genel sekreteri Abdulkadir Açar ile birlikte Gap Sukay tesislerinde incelemelerde bulunduktan sonra Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirtaş ve yönetimi ziyaret etti. 
Vekil Özcan GAP Sukay projesinin temellerinin kendi dönemlerinde atıldığını ve bu projeyi tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine Teşekkür ederim dedi.





Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2016, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195