Title of a News Article

Özcan, Gümüşören köyünden destek istedi

.

Özcan, Gümüşören köyünden destek istedi
banner206

16 Nisan’da yapılacak olan Referandum çalışmalarına kırsal ve merkez ayırımı yapmadan devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Eyyübiye İlçesine bağlı bulunan Gümüşören Köyünde bölge kanaat önderleri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kırsal ve merkez ayırımı yapmadan çalışmalarına devam eden ve 16 Nisan tarihine kadar gidilmedik yer çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, 16 Nisan sabahına kadar sahada olacaklarını belirtti. Vekil Özcan, Gümüşören’in de EVET diyeceğini söyledi.

Eyyübiye İlçesine bağlı bulunan Gümüşören Köyünde bölge Kanaat Önderi Mehmet Ateş tarafından düzenlenen toplantıya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş’ın yanı sıra çok sayıda muhtar bölge aşiret liderleri kanaat önderleri ve vatandaşlar katıldı. 


Ubade aşireti tek vücut, EVET diyor
Gümüşören köyünde bir süre sohbetten sonra Yeşilova Sulama Birliği Başkanı Mehmet Ateş’e ve Gümüşören sakinlerine teşekkür ederek konuşmalarına başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, “Kanaat Önderi Mehmet Ateş’e teşekkür ediyorum. Gümüşören köyü Yardımcı bölgesi, Payamlı nahiyesi Ubade Aşireti ileri gelenleri. Ubade aşireti tek vücut, EVET için. Zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimiz sürekli yanında olmuş bir aşiret ve Bin-i Muhammed aşiretinin bir kolu. Ve bölge olarak, ova olarak bütün aşiretler Allah’a çok şükür bu yönde teveccühleri var. Bugün Ubade aşiretinin birlik beraberliği için düzenlenen bir program. 16 Nisan Hükümet değişikliğidir ancak burada vereceğimiz her EVET oyu, Filistinli kardeşimizin bayramı, kurtuluşuna vesile olacaktır. Sudan’daki, Somali’deki, Suriye’deki, Irak’taki kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olacaktır. Bir şey söylemek istiyorum; her ne kadar ahir zaman gibi deniliyorsa da, İmam-ı Şafii’nin meşhur bir sözü vardır. Hakla batılı biz nasıl ayırdederiz; ‘düşman okları hangi yöndeyse bilin ki Hak oradadır.’ Bizde bakıyoruz gerek şer odakları, gerek bütün küfür milletleri, gerekse din kisvesi altında Feto, DEAŞ gibi örgütler yada marjinal sol örgütler, PKK gibi, DHKP gibi örgütler birleşmiş Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hedef almakta. En sonda da anlaşıldı ki, burdaki hedef Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. O çirkin pankartı gördük, İsviçre’deki terör örgütlerinin taşıdığı. Öldürün demek yani sadece öldürmekten bahsediyorlar. Demokratik ülkeler diye zannettiğimiz ama maalesef kendi yaptıkları kendilerine. Ama bizim bölgemize ve halkımıza karşı demokrasileri olmadığı, kendi değerlerini ayaklar altına aldıklarını hepimiz gördük” dedi.

 

Ova tek ses

Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “16 Nisan’a sayılı günler kaldı. Bu yüzden Gümüşören’deyiz. Yeşilova Sulama Birliği Başkanı Mehmet Ateş beyin davetiyle buradayız. Burada Ubade aşiretinin Muhtarları, Kanaat Önderleri ve çevre Muhtarlarımızla beraber hep bir araya geldik. Hepimizin de gördüğü gibi Ova tek ses. Tek vücut EVET diyor” diye konuştu.

Yeşilova Sulama Birliği Başkanı Mehmet Ateş de, başta AK Parti Şanlıurfa milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan başta olmak üzere Eyyubiye belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye ve Muhtarlara teşekkür ettiğini söyledi.

Tek tek açıklama yapan Muhtarlar ve Muhtarların geneli ile Kanaat Önderleri ise, Türkiye için, Millet için, Ümmet için EVET diyeceklerini belirterek, Referandum oylamasında bölge olarak EVET kullanacaklarını ve Türkiye genelinde çok yüksek oranda EVET çıkacağına inandıklarını belirttiler.

2 saat süren bölge istişare toplantısı daha sonra yenilen akşam yemeği ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142