Title of a News Article

Özcan, ilk ziyaretini muhtarlara yaptı

.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan havayoluyla Şanlıurfa’ya gelir gelmez GAP Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarların sorunlarını dinledi.

Ak Parti iktidarı tarafından seçim öncesi verilen vaatlerle ilgili burada muhtarlarla istişare de bulunan milletvekili Özcan, sorunların çözümü noktasında emin ve hızlı adım atacaklarını ifade etti.

Milletvekili Özcan, “Bilindiği gibi 1 Kasım seçimlerinden sonra hükümetin kuruluşu ve görevlerin dağılımından sonra ilk ziyaretimiz bugün Şanlıurfa’ya oldu. Burada da ilk ziyaretimiz GAP Muhtarlar Derneğine öyle nasip oldu. Ben muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum, geç saate kadar bizi beklediler. Çünkü seçim zamanı kısa bir ziyaretimiz olmuştu ve seçim ziyaretiydi. Seçimden sonra da geleceğimizin taahhüdünde bulunmuştuk. Bütün muhtarlarımızı gerek kırsalda gerek merkezde bütün ziyaretlerimizi yapacağız. Bundan sonra halkımızın içinde olacağız her zaman olduğu gibi, bizim Tarım Bakanlığının Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik’e verilmesi bizim için büyün bir şans olarak görüyoruz.” Dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, “İnşallah tarımla ilgili bütün sorunlarımız bu dönemde biter ya da bitme aşamasında olur. Çünkü tarım ili olarak görünüyoruz, hayvancılık alanında çok geriyiz onu inşallah iyileştiririz. Tarımla ilgili drajenden tutunda, reformdan tutun kırsalda birçok sorunumuz var, sulamayla ilgili sorunlarımız var. TEDAŞ ayrı bir bakanlık ama bu sorunlarda inşallah hem bakanımıza yardımcı olmak açısından hem halkımız hem Bakanımızın Şanlıurfa’yı çok iyi bilmesi bu sorunlara hukuk olması çünkü ara ara bu sorunlar kendisine ulaştırılıyordu. Bir kısmını çözdü bundan sonra inşallah tarımla ilgili sorunlarımız çözülse Urfa’mız rahatlar ve Urfa için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.” Diye konuştu.

Yeşildirek Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda GAP muhtarlar dernek başkanı olan Ali Demir, Sayın vekilimiz ayağının tozuyla hemen havaalanına iner inmez bizim derneği ziyaret etmiştir. Biz sorunlarımızı kendisine iletmişiz. İnşallah zaten büyük bir sorun Urfa’da kalmamıştır, Sayın vekilimiz seçimden önce bizi ziyaret ettiği gibi seçimden sonra ziyaret etti. Kendilerine derneğimiz adına teşekkür ediyoruz.” Diye ifade etti.

Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ise, “Vekilimiz ayağının tozuyla Ankara’dan geldiler. Bizlerde GAP muhtarlar derneğine ziyarette iştirak ettik. Tabi seçim öncesinde 2 merhale söz konusuydu. Birincisi bizler seçim nispetinde geldik arkadaşlardan, vatandaşlarımızdan oy istedik. İkinci merhalesi de bundan sonra artık yük vekillerimizde, bakanlarımızda ikinci merhale de inşallah bundan sonra hizmet olarak geri dönüş olacaktır. Bu noktada vekilimizde ayağının tozuyla geldi, hizmet için önceden verilen vaatler konusunda istişarede bulundu. Gerekse de bundan sonra neler yapabileceğiz konusunda da istişarelerde bulundu. Bizleri ağırladığı için GAP muhtarlar derneğine teşekkürlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu. Öte yandan muhtarlar, Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan’dan bölgeleri için enerji başta olmak üzere alt yapılarının çözümü noktasında taleplerde bulundular.

Haber: Paşa BENZER

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195