Title of a News Article

Özcan, mesajında Suriyelileri unutmadı

Özcan, mesajında Suriyelileri unutmadı
banner206

 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Özcan, Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği bir kurban bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bu milletin, tarih boyunca adaletten, barıştan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olduğunu dile getiren Özcan, “Yakın coğrafyamızda yaşanan üzücü olaylar neticesinde canlarını bizlere teslim etmiş veya birçok yakınını kaybetmiş olan Suriyeli kardeşlerimiz, bir kurban bayramına daha içlerindeki bu buruklukla girmektedir. İnancımız ve insanlığımız gereği, evlerinden, yurtlarından uzak olan kardeşlerimize kucak açmak bizim görevimizdir. Kurban paylaşmaktır. Bayram sevincimizi Suriyeli kardeşlerimiz ile paylaştığımızda sevincimizin çoğalacağına ve bir nebze de olsa onların yaralarını sarmaya sebep olacağımıza inanıyorum. Yanı başımızda yaşanan bu elim olayların ilk gününden beri kapılarını bu mazlum insanlara açık tutan, misafirperver Urfa halkına, hemşerilerime de en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.

Özcan, Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan tüm hacı adaylarının da kazasız belasız ülkelerine dönmelerini dileyerek, “Yaptıkları ibadetlerin kabul olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. İdrak edeceğimiz kurban bayramı, dünya üzerinde hayatları acı ve gözyaşından ibaret olan insanlara huzur ve neşe getirmesini diliyor, aziz milletimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195