Title of a News Article

Özcan: “Referandum, partiler üstü bir meseledir”

.

Özcan: “Referandum, partiler üstü bir meseledir”
banner206
 16 Nisan’da yapılacak olan Referanduma sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Akçakale Yolu üzerinde bulunan Zahireciler Borsasında bulunan esnafı ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte Şanlıurfa Zahireciler Borsasını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, burada bulunan Borsa Başkanı Ali Yücetepe ve esnafları ziyaret ederek referandum süreci için destek istedi.

 

Mesele hepimizin meselesi

Esnafa teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, “Allah’a çok şükür, 3 – 4 gündür dolaşıyoruz. Herkes yanımızda yer almıyor, Cumhurbaşkanımızı destekliyor. Bu referandumu destekliyor, sıkıntımız yok. Bizim sizden ricamız; mesele hepimizin meselesi. Partiler üstü bir mesele. Bütün Avrupa’nın, bu batının tavrı bence bize yeter. Bizi yönlendiriyor, batı ordaysa; hiçbir zaman hayrımızı istemeyen bu batı bugünde istemiyor ve artık aleni bir şekilde gerek basını ile,gerek hükümetleriyle, gerek meydanlarıyla ve salonlarıyla bütün hayırcılara destek olurken, bizim ordaki vatandaşlarımızla buluşmamızı engelleyen her türlü çirkinliği yaptılar. Allah’a şükür, bu hareketleri Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla herkesin zoruna gitti. İnşaallah bundan sonra da, 16 Nisan’da biz bunların cevabını vereceğiz” dedi.

 

Sizin yanınızdayım derken, siyaset yapmıyorum

AK Vekil Özcan, Borsa Başkanı ile görüştüklerini belirterek, arzu ederlerse yarın Bakan Faruk Çelik ile de görüşerek birlikte gidip o yeri görmeye çalışabileceklerini ve bir an evvel yapılması gereken çalışmanın başlatılmasını isteyebileceklerini, dolayısıyla da bu konunun hem esnafın, hem Belediyenin gündeminden düşeceğini ve herkesin işine bakacağını söyledi.

“Sizin memnuniyetiniz, bizim memnuniyetimizdir” diyen AK Vekil Halil Özcan, “Ben sizin yanınızdayım derken, siyaset yapmıyorum. Ben yer konusunda Başkanın yanına gelerek konuştum. İnşaallah Sayın Bakanımız noktayı koyacaktır. Önemli konudur dedim ve ‘gelip yerinde görelim, çözelim’ dedi” diye konuştu.

 

Borsa Başkanı Ali Yücetepe ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip esnaf arkadaşlarına da teşekkürlerini dile getirerek, “Sağolsun Milletvekilimiz Halil Özcan Bey Borsamıza teşrif ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederim. Özellikle de Buğday Pazarı konusunda yeri konusunda daima bizim yanımızda yer aldı, halende bizimle beraber. Vekilimiz size konuşma da yapacak. İsterseniz hepimiz gidelim yere bakalım. Belediyenin göstermiş olduğu yere bakalım” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142