Title of a News Article

Özcan STK ziyaretlerini sürdürüyor

Özcan STK ziyaretlerini sürdürüyor
banner206
 HALİL ÖZCAN’DAN STK’LARA ZİYARET
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, TÜMSİAD ve MÜSİAD’ı  ziyaret etti.  STK’ların da Türkiye’nin geleceği için AK Parti’yi desteklediğini ifade eden Halil Özcan STK’lara teşekkür etti. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Halil Özcan mahalle gezileri, esnaf ziyaretleri, kanaat önderleri ve STK’lara ziyaretler gerçekleştiriliyor. Halil Özcan STK ziyaretleri kapsamında TÜMSİAD’ı ziyaret etti. Ziyarette TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Aday Halil Özcan “Halil Özcan bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan TÜMSİAD ve yönetim kurulunu ziyaret ettik. Birbirimize dua edeceğiz. AK Parti’nin de yanında olduklarını biliyoruz. Ben hem teşekkür amaçlı hem birbirimize dua amaçlı, birbirimize destek olma amaçlı ziyaret ettik. Ben kendilerine dualarından desteklerinden dolayı, biliyorsunuz seçim kararı alınır alınmaz genel bir açıklama yaparak desteklerini açıkladılar bu da güzel bir hava yarattı” ifadelerini kullandı. 

TÜMSİAD Başkanı M. Sadık Sade ise ziyaretten ötürü Halil Özcan’a teşekkür etti.  “Bizim gönlümüz Cumhur İttifakı ile beraber AK Parti ile beraber” diyen Sadık Sade bu seçimin sıradan bir seçim olmadığının altını çizerken açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi “bir seçim değil haç ile hilalin oluşmasının mücadelesidir bu, seçimin ötesine geçmiştir bu.  Zaten biz AK Parti’mizin yanındayız kapı kapı dolaşarak bir vekil gibi çalışmaya devam edeceğiz.  Sayın vekilime ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” 

AK Aday Halil Özcan TÜMSİAD ziyaretinin ardından MÜSİAD’I ziyaret etti.  MÜSİAD Başkanı Mahmut Saatçi ve yönetim kurulu üyeleri AK Aday Halil Özcan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. MÜSİAD’ her alanda kendi yanlarında gördüklerini ifade eden Halil Özcan, MÜSİAD yönetimine teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195