Title of a News Article

Özcan ve Sade arasında polemik...

Özcan ve Sade arasında polemik...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ile TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade, arasında sosyal medya aracı Twitter’de polemik yaşandı. Sade’nin “Herkes her şeyi Vali’den bekliyor, siyasilerden çıt yok’ paylaşımına Milletvekili Özcan, ‘Vali Bey ile Siyasileri karşılaştırmanın anlamı yok” cevabını verdi.

Şanlıurfa’da korona vaka sayılarının son günlerde pik yapması ile birlikte gündemin en çok konuşulan konusu oldu. Şanlıurfa’da daha radikal kararların alınması istenirken,

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı M. Sadık Sade’nin Twitter’de yaptığı bir paylaşımı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın tepkisine yol açtı.

SADE: HERKES HER ŞEYİ VALİDEN BEKLİYOR

TÜMSİAD Başkanı Sade, paylaşımında, Ne yapsın sn valim, Siyasilerden tık yok, Kimse keyfini bozmuyor, Seçim zamanı herkese mavi boncuk dağıtanlar sadece dinliyorlar sorunları duymak istemiyorlar. Herkes her şeyi validen bekliyor. Memlekette ayağı taşa değen valiyi sorumlu tutuyor” ifadelerine yer verdi.

ÖZCAN: SİYASİLERLE KARŞILAŞTIRMAYIN

Sade’nin paylaşımına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan cevap verdi. Özcan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;

“Valimizi seviyor, takdir ediyor ve başarılı buluyoruz. Her konuda destekçisiyiz. Bir il Valisiyle, siyasileriyle, belediye başkanlarıyla, STK’larıyla, basınıyla, şehrin dinamikleriyle uyum içinde olursa o şehir kalkınır.  Bunları ayrı gayrı göstermenin ilimize faydası yok.

Sade olarak tanıdığımız Sadık Sade sadeliğini bozmamalı. Vali Bey ile Siyasileri karşılaştırmanın anlamı yok. Vali Bey Hıfzısıhha Kurulu Başkanı ve hatta sınırötesi ilçelerde Vali Beye bağlı. Siyasilere değil. Valimiz başarılı ve devleti iyi bir şekilde temsil etmektedir.

Fitneye gerek yok. Valimizi seviyoruz. Sn. Sade ve kankası 1-2 aydır bu tür paylaşımlar yapıyorlar, izliyoruz. Yazmanın, eleştirmenin, küfretmenin, hakaret etmenin bir usulü vardır. Herkes işini yapsa memleketin hayrına olacağını düşünüyorum.

Sn. Valimizinde bu paylaşımlardan hoşnut olduğunu düşünmüyorum. Başkalarını hedef göstererek güya memleket için yapıyoruz algısı yaratmaya çalışıyorlar. Bu arkadaşlarla sürekli konuşur, dertleşiriz. Cevap veya açıklık getirmek için yazmak zorunda bırakıldığımız için üzgünüm..

Kimse bu paylaşımlarımızı farklı yerlere çekmesin. Net yazdım. Sadeliği sevdiğim için sade yağ gibi sade yazdım. Valimizi günde 25-30 saat övebilirsiniz. Ne bir siyasetçi ne de bir Şanlıurfalı rahatsız olmaz. Bilakis hoşnut olur. Siyasilerle karşılaştırmayın lütfen. Vesselam.” (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2020, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195