Title of a News Article

Özcan ve Yıldız sahur sofrasına konuk oldu

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca kurulan sahur sofrasına AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Halil Özcan ile İbrahim Halil Yıldız konuk oldu. Yoğun ilgi gören sahur sofrası, milletvekillerinin de taktirini topladı.

Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı nedeniyle ilçenin üç ayrı noktasında iftar ve bir noktada ise sahur sofrası kurdu. Her kesimin yoğun ilgisini gören Ramazan sofraları, vatandaşlardan tam not aldı. Rabia Meydanı’nda kurulan sahur sofrasına cuma günü AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AK Parti ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri konuk oldu. Başkan Demirkol ile sahur sofrasına gelenlere ikramlarını dağıtan Milletvekili Özcan, uygulamanın çok güzel bir hizmet olduğunu söyledi. Özcan, “Haliliye Belediyemize, başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Haliliye Belediyemiz, her yıl olduğu gibi iftar ve sahur sofralarını bu yılda kurdu. Her yıl kalabalık artıyor. Bu hizmetlerinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Demirkol ise geleneksel hale getirilen iftar ve sahur sofralarını bu yıl üçüncü kez kurduklarını ifade ederek, “Haliliye Belediyesi olarak bu yıl üçüncüsünü idrak ettiğimiz Ramazan Ayı’nda iftar ve sahur sofralarımız devam etmektedir. Bugün sahur soframıza Ankara’dan yeni gelen Vekilimiz Sayın Halil Özcan beyefendi teşrif etmiştir. Ayrıca bizim geleneksel hale getirdiğimiz soframız ve evde ikramımız devam etmektedir” dedi.

 

YILDIZ: BAŞKAN DEMİRKOL, İNSANLARI NE KADAR DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYDU

Haliliye Belediyesinin sahur sofrasının cumartesi günkü konuğu ise AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız oldu. Sahur sofrasıyla ilgili bilgi alan Vekil Yıldız, daha sonra Başkan Demirkol ile sahura katılanlara ikramlarını dağıttı.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde belediyelerin sadece iftar sofrası kurduğunu hatırlatan Vekil Yıldız, Başkan Demirkol’un iftarın yanı sıra, sahur sofrasını da kurdurmasını bölgede yaşayan insanları ne kadar düşündüğünü ortaya koyduğunu söyledi. Vekil Yıldız, “Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol ile birlikte sahur sofrasına geldik. Başkanımız sağ olsun hem sahur hem de iftar sofrasında, hem Şanlıurfa hemşerilerimizi hem de Suriyeli kardeşlerimizi sevindiriyor. Bu konuda Türkiye’nin çeşitli yerlerinden belediyeler sadece iftar sofrası kurarken, Fevzi başkanımız hem iftar hem de sahur sofrası kurması buradaki insanları ne kadar düşündüğünü ortaya koymaktadır. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Demirkol da, sahur sofrasına konuk olduğu için Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195