Title of a News Article

Özdemir mest etti

.

 Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında TRT sanatçısı Münevver Özdemir'i Haliliyeliler ile buluşturdu. 

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından Turgut Özal Parkı'nda düzenlenen Münevver Özdemir konserine Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Osman Uludağ, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Tasavvuf ve Türk Sanat Müziği'nden eserler seslendiren Münevver Özdemir, yaklaşık 2 saat sahne kaldı. Dinleyenlerin büyük beğenisini toplayan Özdemir, kendisini hemşerileriyle buluşturan Haliliye Belediyesi'ne teşekkür etti.

Haliliyeliler ile buluştuğu için Münevver Özdemir'e teşekkür eden Başkan Fevzi Demirkol, kültürel değerlere sahip çıkacaklarını daha önce de sık sık dile getirdiklerini ve bunun nişanesi olarak Münevver Özdemir'i davet ettiklerini ifade etti. 

Ramazan Ayı boyunca Haliliye Belediyesi'nin kentin 4 ayrı noktasında iftar, 1 noktasında ise sahur sofrası kurduğunu hatırlatan Başkan Demirkol, şunları kaydetti:

"Haliliye Belediyesi olarak üç noktada ucu açık olmak üzere iftar ikramımız var. Bu Türkiye'nin her yerinde zaman zaman yapılan bir şey ama Haliliye ilk olarak sahur ikramımız var. Türkiye'de ilk ve tek. Muhtaç olsun olmasın evde yemek yapacak olanlara da yine Türkiye'de ilk ve tek sıcak yemek ikramı yapıyoruz. Ayrıca Akçakale ilçemizde de Türkmen, Arap, Kürt ve Akçakale halkımızın her akşam katıldığı bin kişilik iftar yemeğimiz var." 

Konuşmaların ardından Başkan Demirkol, Münevver Özdemir'e çiçek ve hediye taktim etti. Konserin son bölümünde ise çalınan oyun havalarıyla çocuklar gönüllerince eğlendi. 

Konsere Haliliye Belediye Meclis Üyeleri'nden; Ahmet İnan, Abdulkadir Bağış, Cuma Demir, Erdal Deniz, Emir Elden, Emin Coşkun ve İbrahim Felhan'da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 13:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa can
mustafa can - 9 yıl Önce

Bunların dini bu.birde dansöz getirtseydiniz bari,haliliye belediye başkanının icraatlarıyla ne mal olduğu belliydi,biraz daha netleşiyor...

SIRADAKİ HABER

banner195