Title of a News Article

Özel'den Süleyman Şah mesajı

Genelkurmay Başkanı Org. Özel, Süleyman Şah Türbesi'nde görev yapan personele seslenerek "Sizden gelecek tek bir haberle, yanınızda olacağımızın güvenini hissedin" dedi.

Özel'den Süleyman Şah mesajı
banner206

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Türkiye sınırları dışındaki tek vatan toprağı olan Suriye’deki Süleyman Şah Türbesi’nde görev yapan personele "Gözümüz, kulağımız ve gönlümüz hep sizlerle beraberdir. Sizden gelecek tek bir haberle, Silahlı Kuvvetlerimizin anında yanınızda olacağının güvenini içinizde hissedin." diye seslendi. Orgeneral Özel, mesajını “Hepinizin gözlerinden öpüyorum.” diyerek bitirdi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, iç savaşın yaşandığı Suriye’de IŞİD tehdidi altında olan Süleyman Şah Saygı Karakolu’nda görev yapan personelin Kurban Bayramı'nı kutladı.

 

ORGENERAL ÖZEL’İN KUTLAMA MESAJI ŞÖYLE:

"Yurt dışında bulunan tek vatan toprağımız olan Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun Değerli Personeli, Kahraman ve Fedakâr Silah Arkadaşlarım,

Bu bayram gününde, sizlere tevdi edilen görevi çok kritik bir dönemde layıkıyla yerine getirmektesiniz. Bundan sonra da aynı esaslarla, ecdadımıza yakışır şekilde görevinizi başarıyla yerine getireceğinize, Yüce Milletimizi ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ni başarıyla temsil ederek, onur ve haysiyetini koruyacağınıza olan inancım tamdır.

 

"UNUTMAYIN Kİ..."

Unutmayınız ki, sizler orada yalnız değilsiniz. Arkanızda Yüce Türk milletinin, 76 milyon yurttaşımızın olduğunu unutmayınız. Gözümüz, kulağımız ve gönlümüz hep sizlerle beraberdir. Sizden gelecek tek bir haberle, Silahlı Kuvvetlerimizin anında yanınızda olacağının güvenini içinizde hissedin. Süleyman Şah Saygı Karakolunda, vatana adanmışlık ruhuyla kenetlenmiş olarak görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerinin siz fedakâr ve kahraman mensuplarının ve aile fertlerinin bayramını en içten duygularımla kutluyor, huzur ve esenlikle nice bayramları sevdiklerinizle birlikte geçirmenizi temenni ediyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum."

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195