Title of a News Article

Özyavuz'dan anlamlı mesaj...

Özyavuz'dan anlamlı mesaj...
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 82. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 82. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda; "Bugünümüzü anlamlaştıran Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü unutmadık ve unutmayacağız. Gelecek nesillerimize de her fırsatta destansı mücadele ruhunu anlatarak unutturmayacağız. Ulusumuzun en acı kaybının üzerinden 82 yıl geçti. O zorlu süreçte liderlik vasfıyla karanlıkların aydınlığa kavuşması adına büyük çaba harcamış, milletimizin verdiği destekle her türlü zorluğun üstesinden gelmiş, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla tek vücut olarak düşmana Türk Milleti'nin yıkılmaz iradesini bir kez daha gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 82. yılında da rahmet, minnet ve özlemle anıyor; ülkemizin bekası için canını siper eden tüm kahramanlarımızı da, şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Bugün asil milletimizin yapması gereken geçmişte birçok kez dost ve düşmana gösterdiğimiz gibi birlik ve beraberlik içerisinde vatan toprağımızın her karışı için mücadele edebileceğimizin unutulmamasıdır. Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir irade ile yaşamının her anını Türk Milleti'nin özgür ve güçlü duruş sergilemesi için adayan, bizlere de vatanımızı savunmak için ihtiyacımız olan güce zaten sahip olduğumuz inancını aşılayan, görüş, düşünce ve öngörüleriyle büyük bir lider ve devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195