Title of a News Article

Özyavuz, Harran’daki Değişimin Mimarı Oldu

Özyavuz, Harran’daki Değişimin Mimarı Oldu
banner206

Harran Belediyesi ilçedeki tüm parkların bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un direktifleriyle çalışmalarını yürüten ekipler; parklarda yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara daha keyifli ve rahat bir vakit geçirecekleri yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. 
Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, mevcut olan bütün parklarda eskiyen, yıpranan oyun gruplarını ve oturma gruplarını sökerek, yenileriyle değiştiriyor. Bakım ve onarım çalışmalarının yanında hastalanan ve kuruyan ağaçları da söken belediye ekipleri söktükleri ağaçların yerine yenilerini dikerek, yeşillendirme çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Çocuklarımızın aileleri ile birlikte ait oldukları parkları yine eskisi gibi doldurmalarını, parklarda oynayarak sosyalleşmesini, toplumun bir parçası olmalarını sağlamak için Belediye olarak yeni parklar yapmaya ve mevcut parklarımızda hasar gören ekipmanları yenilemeye gayret gösteriyoruz. Allah’ın izniyle korona virüs salgınını en kısa sürede atlatıp, sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir şekilde parklarımızda vakit geçireceğiz.” İfadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195