Title of a News Article

Özyavuz, kime mesaj verdi?

.

Özyavuz, kime mesaj verdi?
banner206

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, kendisini eleştirenlere yönelik sert açıklamada bulundu.  Özyavuz, “Biz çalışmalarımızı vede Hakka ve Halka hizmet etmeyi son nefesimize kadar sürdüreceğiz. Unutmayalım ki herkes kendi Çamurunda boğulur” dedi.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, kendisini eleştirenlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Sadece bugün değil doğduğumuz günden bu yana tek derdimiz doğup büyüdüğümüz topraklara hizmet ederek vefa borcumuzu ödemektir” diyerek, şunları kaydetti;

“Çıktığımız bu kutsal yolda elbette önümüze dikenli yollar çıktı ve de çıkmaya devam edecektir. Dün Harran’a bir çivi çakamayan ama bugün çamur atmaya çalışan insanlarda oldu. Hesap vereceğimiz mercii yüce Rabbimiz daha sonrada saygı değer hemşerilerimizdir. Biz çalışmalarımızı ve de Hakka ve Halka hizmet etmeyi son nefesimize kadar sürdüreceğiz. Unutmayalım ki herkes kendi çamurunda boğulur. Siz değerli hemşerilerimizi Yüce Yaradana Emanet ediyor, çalışmalarımıza çomak sokmak isteyenlere inat verdiğiniz yetki ve güçle, durmak yok yola devam diyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195