Title of a News Article

Pamuk desteklemesi ödenmeye başlandı

Pamuk desteklemesi ödenmeye başlandı
banner206

2015 yılı pamuk desteklemeleri ödenmeye başlıyor. Ödemeler TC kimlik numarasının son hanesine göre oluşturulan takvim ile Ziraat Bankası ATM’leri ve şubelerinde yapılacak.

Müjdeyi veren Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu toplam 582 Milyon TL’lik destekleme ödenmesi sadece çiftçimizin değil esnafımızın, işadamımızın da yüzünü güldürdü.’ Dedi. Ayrıca TEDAŞ blokeleri çiftçilerin başvurusu sonrası işlemlerin hızlıca yapılmasının ardından kaldırılacağı açıklandı.

Şanlıurfa çiftçisinin beklediği müjde Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’ndan geldi. Başkan Eyyüpoğlu, 2015 yılı pamuk destekleme ödemelerini bugün saat 18’den itibaren oluşturulan takvim ile TC kimlik numarasının son rakamına göre ödeneceğini açıkladı. Eyyüpoğlu, Desteklemelerin çiftçilere hayırlı olması ve bol bereketi bir yılın daha geçmesi dileğinde bulundu.

Şanlıurfa Genelinde 19 Bin 501 Çiftçiye toplam 582 Milyon 661 Bin TL Pamuk destekleme ödemesi yapılacak. Ancak TEDAŞ’ın bu yılda uyguladığı bloke yine devreye girdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, TEDAŞ ile yaptığımız görüşmeler sonrası blokelerin çiftçilerimizin başvurusu sonrası hızlı bir şekilde kaldırılabilecek.’dedi.

 

İŞTE DESTEKLEME ÖDEME TAKVİMİ

‘2015 yılı pamuk destekleme ödemesi TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacaktır. TC’sinin son rakamı 0-2 olanlar 17-24 Haziran, 4-6 olanlar 24-29 Haziran ve 8 olanlar ise 29 Haziran sonrası ödenecek. Destekleme ödemelerini Ziraat Bankası ATM’lerinden 24 saat alınabilecek. 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195